Izverg 458 #1 Публикувано 29 Август, 2013 Колеги интересува ме на сток двигател д15б7 му се смени всмукателния колектор с този от д16з6, ще има ли ефект? Имам всмукател от з6 а ми казаха, че този на б7 е по-добър. Обръщам се към по-компетентните... какви са плюсовете и минусите при смяната? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.SOHC 101 #2 Отговорено 1 Септември, 2013 Mинуси не вярвам да има, една идея ще е по-добре колата ама само със всмукател няма да литне. Ефекта ще го усетиш около и след 5000 оборота. пс: Това, че б7 всмукателя е бил по-хубав смятам да се направя, че не съм го видял. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #3 Отговорено 2 Септември, 2013 (Редактирано) И аз не вярвам да е по-добър след като е е по тесен с 4мм от този на з6 (говоря за отворите). Знам, че з6 е 1600 кубика, и инжекторите впръскват повече от тези на б7. Та другия въпрос ми е ако сложа компютъра на з6 (p28) ще има ли следния ефект.... да набива повече гориво? Защото нали, той определя спрямо въздуха. Или другият вариант е да направя настройка на моя комп от б7, като по-евтин вариант? Редактирано 2 Септември, 2013 от Izverg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #4 Отговорено 2 Септември, 2013 Инжекторите са еднакви 240сс 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове