Jump to content
mmihaylov

Информация за Хонда Акорд

Recommended Posts

Здравейте, предварително се извинявам ако не съм публикувал темата на правилното място.Харесал съм си тази колаhttp://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11370861176730035&f1=details&slink=3q7okfМожете ли да ми кажете какво ви е мнението за нея или за модела конкретно? По принцип имам много добри впечатления от японските коли, но хонда не съм карал до сега. Освен това (само инфромативно питам) може ли да се сложи газов инжекцион и въобще има ли нужда или не. Благодаря ви предварително.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж колата на място. Акорд-а е невероятна здрав и качествен автомобил, а бензиновите двигатели на Хонда са на първо място в света по издръжливост - няма как да сбъркаш с марката и модела. Но на картинка не е ясно какво що. Ако е българска - трябва да има история в Бултрако или друга официален сервиз, понеже тя е имала 5 години гаранция. На всяка цена отидете на оглед в Юбико (това е най-добрият официален сервиз в София). Цената й е доста ниска, дано не излезнат ядове. Може да е удряна, да е на превъртяни километри и тн.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз точно ходих да я гледам и найстина много ми хареса. Затова и реших да питам някой за мнение относно този модел. Прав беше за Бултрако, ето това снимах под капака:https://lh3.googleusercontent.com/-idWaiLM1fCk/UgtfRVdx-iI/AAAAAAAAEVc/wb3v5sPRTZ4/w386-h685-no/IMAG0745.jpgА за разхода на бензин можеш ли да ми дадеш някаква груба информация?Мерси предварително.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отиди в Юбико и направете оглед, нали колата е с регистрация, тоест има си номера и ГО. Също отиди да измериш геометрия някъде. Цената е съмнително ниска. Или някой е много на зор за пари (което е добре) или има някакви дефекти. Ако се дърпат на оглед - нещо не е наред, защото знам, че други хора, купували от Боми Ауто са ходили в Юбико на оглед на Хонди.За разхода - зависи адски много от стила ти на каране и условията. Общо взето виж колко й дават по спецификация, Хонда си спазват каталожните данни. Моята например е дизеловата, дават я 7.2л/100 градско и прави около 6.6-7.5 в София, според количеството каране по околовръстното, като аз съм спокоен шофьор. Зимата в задръстванията на кратки разстояния ми е вдигала до 9 между резервоари.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз имам Акорд 7ген със същият двигател и мога да кажа,че е много здрав и безпроблемен.Както каза колегата Veseliq Акорда е един от най-добрите избори на автомобил.Сега за харесаният от вас Акорд трябва задължитено да поискате сервизна книжка и да прегледате добре автомобила в добър сервиз,понеже цената е доста по ниска в сравнение с останалите на пазара.По отношение на разхода моя ми дава около 6,5-7л. извънградско и 11-12л. градско,но всичко зависи от стила на каране.Имам вече една година газов инжекцион слаган в БГ и за изминати 30000км никакъв проблем,единственото трябва по често реглаж на клапаните.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, искам да ви кажа, че купих колата. Надявам се да съм направил правилен избор. Като я покарам малко повече, ще споделя впечетления. Благодаря за съветите ви :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЧЕСТИТО !!! Бъди убеден че си направил възможно НАЙ_ДОБРИЯ избор без да съм я виждал на живо (само от сномки) колата е много запазена .МНОГО БЕЗАВАРИЙНИ ЖЕЛАЯ

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...