Jump to content

pavcho85

Фен
  • Мнения

    59
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно pavcho85

  • Ранг
    Потребител

Последни посетители

2376 профилни разглеждания
  1. Навигацията е оригинална и напълно работеща.Няма никакви забележки. Включва всичко което се вижда на снимките за пълното функциониране (Централната конзола с 7" дисплей,конзола с въздуховоди и втори информационен дисплей,двд и инсталационен диск).Всичкото окабеляване е налично.Може да се монтира и на Акорд с базово изпълнение.Осветлението е подменено и свети в червено.Визията в нощно шофиране е уникална. Дисплея е с тъчскрин. Музиката е премиум с 6 дисков чейнджър.Всичко се управлява от волана.Към всичко това върви и оригинален усилвател на Bose.Цена за колеги от форума 450лв.
  2. Всичко се продава комплект и е в отлично състояние.Автомобила е с десен волан.При интерес снимки на email,цена 150лв,тел за контакт 0895451513 Павел
  3. Конзолата е като нов без забележки всичко работи перфектно,който има интерес изпращам снимки на email,понеже тук не знам как мога да ги кача.Цена 120лв,тел за контакт 0895451513 Павел
  4. Колега пусни снимки да се види за какво става въпрос,а и предполагам,че и на колегите ще им е по лесно да ти помогнат.
  5. Колеги все още се нуждая от помощ,понеже не открих информация по моя въпрос.Ще съм благодарен,ако някой помогне.
  6. Колеги благодаря ви,но аз съм привърженик на оригиналните неща и не ми допадат китайските имитаций.Сдобих се с двд рома и всичко тръгна както трябва.Искам да искажа благодарност на колегата BOSS'HOGG за жеста,понеже когато закупих навигацията в уговорката не влизаше двд рома,но в последствие като разбра,че без него няма как да работи навито ми го изпрати бонус.Много е точен и коректен-препоръчвам.Това не е реклама,а просто изказвам благодарност.
  7. Колега най-добре отиди в Бултрако или го сравни с някой колега със същият автомобил като вашия,понеже и на мен ми се струват различни,а и на втория няма никаква техническа характеристика.Не знам къде сте звъняли за втора употреба,но ви препоръчвам да звъннете на колегата BOSS'HOGG има тема в раздела с продажбите и е изключително коректен и точен.Хубав ден
  8. И аз имам Акорд 7ген със същият двигател и мога да кажа,че е много здрав и безпроблемен.Както каза колегата Veseliq Акорда е един от най-добрите избори на автомобил.Сега за харесаният от вас Акорд трябва задължитено да поискате сервизна книжка и да прегледате добре автомобила в добър сервиз,понеже цената е доста по ниска в сравнение с останалите на пазара.По отношение на разхода моя ми дава около 6,5-7л. извънградско и 11-12л. градско,но всичко зависи от стила на каране.Имам вече една година газов инжекцион слаган в БГ и за изминати 30000км никакъв проблем,единственото трябва по често реглаж на клапаните.
  9. Здравейте колеги преди няколко дни си купих таблото с навигацията(юнита с 7 инчовия дисплей и конзолата с втория малък дисплей над въздуховодите) заедно с окабеляването от колега в форума.Закарах колата в сервиз и там ми направиха инсталацията,всичко тръгна(климатроник,музика и малкият дисплей),но големият дисплей не искам да тръгне !Изчетох всички теми тук във форума,рових се в чужди сайтове,гледах в you tube клипове,но така и не успях да разберя каква е причината за това?!Възможно ли е да не тръгва понеже нямам двд рома и диска за навигацията???Има ли вероятност да е прецакан самият дисплей???Моля помогнете,че не знам какво да правя!!!
  10. Колеги не съм искал да съм неучтив,но май не сте ме разбрали!От никой не искам да чете вместо мен или го задължавам да знае това което не знае!Просто още в първия пост ви помолих,който знае нещо по въпроса ако може да помогне,така че няма нужда да се нападаме!Достатъчно се рових и четох и тъй като не открих информацията,която ме интересува реших да пусна тема.
  11. Благодаря за отговора колега.Знам,че е отпоскарски сезон,но това не ми е първата тема в която никой не иска да помогне,а и като гледам не съм единственият с това мнение.Още веднъж благодаря.
  12. За пореден път се обеждавам,че в този форум хората не обичат да споделят и помагат на колегите си.
  13. Имам акорд 2005г бензин и на мулти волана имам копчета само за управление на музиката.Интересува ме има ли изведен кабел с букса за круиз контрол и само трябва да си монтирам купунга с копчетата?Питам понеже един приятел така направи с неговия Авенсис(2006) само си купи джойстика,всичко друго си беше оригинално изведено.За подсветката на копчетата разбрах,че светят само на фейслифтовите модели.Така ли е и при всички ли светят?Нека колеги с фейслифтове да споделят.И въпроса ми е ако е така и подменя мойте с такива от автомобил след 2006 ще светят ли?В смисъл има ли разлики в свързването?Относно earbeg-a при тези преди и след 2006 има ли разлики в нещо,освен разликата която е видна околко емблемата и за която си мисля че не би трябвало да е проблем.Предполагам!Надявам се,че ще има кой да ми помогне и благодаря предварително.Хубавден на всички
×
×
  • Създай нов...