gin 43 #1 Публикувано 6 Август, 2013 Здравейте, преди малко продадох VTi-ката след 6 години каране и исках да кажа няколко неща :)1. Тази Хонда винаги ме е карала да се усмихвам... голям кеф :)2. Форумът ми беше много полезен, особено в ранните си години, а пък сега, след като всичко е изписано, е малко по-тихо. Факт е, че винаги ще се намери компетентен отговор (в какафонията от мнения), организираните поръчки от USA са още един голям плюс. Не навсякъде е така...За съжаление Хонда не изкара нови зареждащи модели след 6та генерация, към които да гледам занапред. Изборът ми беше труден, и засега смених марката, да видим какво ще стане... доста съм щастлив от BMWто, виж за цени няма как да сравняваме, поддръжката е... катастрофално по-скъпа, особено ако държиш на оригиналните части, както съм свикнал тука Поздрави и дано Хонда като марка вземат малко да се стегнат и да изкарат още яки коли с дух, както е ясно че могат 16 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest #2 Отговорено 6 Август, 2013 Марката няма значение, стига да те прави щастлив. Кактo се казава в рекламите на Honda: "First man, then machine". Много безаварийни километри ти пожелавам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hyp3r 13 #3 Отговорено 6 Август, 2013 Аз също съм на мнение ,че след 6 генерация няма модел който да ме грабне (лично мое мнение) . Много безаварийни километри колега. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #4 Отговорено 7 Август, 2013 Здравейте, преди малко продадох VTi-ката след 6 години каране и исках да кажа няколко неща :)/>1. Тази Хонда винаги ме е карала да се усмихвам... голям кеф :)/>Мойта VTI-ка не само ме кара да се усмихвам, ами се и заглеждам като се отдалечавам от нея!Един Акорд 2.4л.Сивик Тайп Р или Ледженд 3.5л, не отговарят ли на критериите?Или Бмв-то е от по-скромните 2001-2006г?Мда, без да съм врачка, ще се върнеш към Хонда!Безаварийно и успех! 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Беселин 237 #5 Отговорено 10 Август, 2013 Колегата ще подържа, ще подържа, пък ще му писне катастрофално и ще му се прииска пак да кара:D/> 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #6 Отговорено 10 Август, 2013 (Редактирано) Зависи какво е. Тайната си е лично негов избор! Ако е "М" поне с двигателя дълго няма да има грижи! Друг въпрос е, че попада в категория, където е мислено целенасочено за неизбежна следпродажбената печалба! А и немските духове обладават някак по-странно Редактирано 10 Август, 2013 от pamo 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZAPPA 39 #7 Отговорено 10 Август, 2013 ...Хонда не изкара нови зареждащи модели след 6та генерация... доста съм щастлив от BMWто...Поздрави и дано Хонда като марка вземат малко да се стегнат и да изкарат още яки коли с дух, както е ясно че могат Струва ми се и преди, и след 6- та генерация има доста "зареждащи" модели, че и не само Сивик Щом изпитваш щастие, имайки BMW- честито и късмет! ...Но не се отписвай така бързо от тук, че знае ли човек... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #8 Отговорено 11 Август, 2013 Всеки се зарежда от различни неща 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
6gen115hp 306 #9 Отговорено 11 Август, 2013 От 3 години карам Хонда Сивик и ако се наложи да я сменя то ще е пак за друга Хонда дори и най-разбитата . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове