NezBoy 2 #1 Публикувано 1 Август, 2013 Здравейте колеги преди малко с едно приятелче искахме да закачим Хондичката към лаптопа му и да видим какво е положението, но не намерихме буксата ! В програмата дава, че е от страната на шофьора, но нищо не намерихме махаме и пластмаси и нищо ! Моля ви кажете къде се намира тази прословута букса... Колата е Honda Accord 1998 - 1.8 - 136кс - F18B2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milen_sf 55 #2 Отговорено 1 Август, 2013 Ето ТУК прочетох и видях , че се намира точно в дясно над ръчката за отваряне на предният капак. Има още снимки с възможните места, на които може да откриеш DLC буксата, но те засягат различна година и модели. Ето и другите снимки: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NezBoy 2 #3 Отговорено 2 Август, 2013 Благодаря ти колега за снимки, но на нито едно от място не намирам букса, което взе силно да ме притеснява ! Ако някои има други идеи къде може да са, че имам грешки в компютъра и искам да видя какво е положението, на бензин още ми падат оборотите и тн... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1556 #4 Отговорено 2 Август, 2013 На третата снимка, двете букси. Тази за диагностика е по-малката, с два кабела, а не тази дето е оградена. Така, както са снимани, буксите са извадени от гнездата им. Намират се под жабката, и са една зад друга. Първо е голямата, по-близо до капака на жабката, и пред нея към предницата на колата е малката. Пъхнати са в гнезда, хванати за ламарината под жабката, за да не се мандахерцат.Говоря за кола с десен волан, но за левия трябва да е същото - под жабката, по-близо до вратата.За диагностика - даваш на късо с един кламер двете пинчета на малката букса, завърташ на контакт и броиш миганията на лампата "енджин чек". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 734 #5 Отговорено 2 Август, 2013 ...Мога да потвърдя. На моята Ф18Б2 беше в краката на пасажера под жабката, не при шофьора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1556 #6 Отговорено 2 Август, 2013 Има вероятност да не са, както казах, в две отделни гнезда, а в едно общо, гумено, като на тези снимки:http://www.fastjapcars.com/mod-subjects-printpage-pageid-1-scope-all.htm Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NezBoy 2 #7 Отговорено 2 Август, 2013 Намерих ги тия 2 те сложих кламерче на буксата с 2 те кабелчета и чека ми мига ли мига, накрая ми писна да броя и се отказах. Моя човек дето има кабел каза, че май ще намери до ден- два преходник и ще закачам, ама имам доста грешки така като гледам ! Едната е на SRS, запалих колата а буксата на едната седалка я бях разкачил, прах мокета. Благодаря ви за помощта, ако неми бяхте дали снимки нямаше да се сетя, че това е буксата за компа ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NezBoy 2 #8 Отговорено 14 Август, 2013 Колеги можете ли да ми кажете от къде да си купя преходник за тая букса с 2 та пина към обд2 , че аз в ибей намирам само 3 пинови преходници! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1556 #9 Отговорено 14 Август, 2013 Закарай я при някой, който може да брои, къв ибей, кви преходи Чекът ще мига, докато го изключиш, т.е. може да има само една грешка, и лампата я повтаря, докато ти я спреш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове