Jump to content
CR-V 2006

BRC или GFI газов инжекцион за CR-V 2005

Recommended Posts

Здравейте изправен съм пред дилемата BRC или GFI газов инжекциион за CR-V 2005 .Цената и на двете е 1800 лв. / включва бутилка тип охлюв /BRC е със система за смазване на клапаните , а GFI не.Твърдят че GFI разработка на Auto Holland било най доброто на пазара в момента .... от друга страна аз знам че смазването на клапаните е важно / особено за Хонда /Моля да помогнете с мнения, Благодаря предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте изправен съм пред дилемата BRC или GFI газов инжекциион за CR-V 2005 .Цената и на двете е 1800 лв. / включва бутилка тип охлюв /BRC е със система за смазване на клапаните , а GFI не.Твърдят че GFI разработка на Auto Holland било най доброто на пазара в момента .... от друга страна аз знам че смазването на клапаните е важно / особено за Хонда /Моля да помогнете с мнения, Благодаря предварително.

Здравей колега,а ти поровичка ли насам-натам из форума - има страшно много и все полезна информация по темата :-) Марката GFI дори да е толкова добра , хич не е популярна тук, така че ако ти оплескат нещо при инсталацията, ще се видиш в сериозни приключения. Качествени марки представени в България, с поне 2-3 различни сервиза (кадърен монтаж) са: БРЦ, Ланди Ренцо, Романо. Така че - повечко четене, поне няколко огледа на колата и действаш. Успех :-)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те всички фирми станаха най добри на пазара!Как само го определят по какви критерии никой нищо не казва.Някакви тайни космически технологии ли ползват?След като си се спрял на БРЦ слагай изпитаното и не експериментирай.Да мине време и се изпита тогава може да се рискува това е моето мнение.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мдааа, задължително си сложи ОМАСЛИТЕЛ - за да пълниш джоба на някой магазинче Публикувано изображениеПубликувано изображение/>

Ако само ми обясниш как това масло ще застане точно на клапаните , а няма да отиде направо в катализатора и да ти го запуши ще те черпя Публикувано изображение/>

BRC Sequent 24 и Ланди Ренцо може да се каже че са качествени ГИ за България. От тук надолу всичко е компромис.

Само да не вземеш да сложиш БРЦ с незнам си какви дюзи - които не са на БРЦ че тогава ше ханпеш дръвцето ....

И си ги избий тия системи за смазване на клапаните от ГЛАВАТА ....

Много внимавай кой ти монтира уредбата .......Публикувано изображение

пп Тези цени с ДДС ли са или не ? т.е. дават ли данъчна фактура ?

Редактирано от iso_eu

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега какво стана с ГИ - сложи ли ? Дай снимки похвали се какво направи.;)/>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...