honda_9977 39 #1 Публикувано 24 Юли, 2013 Здравейте колеги с тази гарнитура направо откачих вече,значи отваряхме капака за смяна на гумички и реглаж на клапаните гарнитурата е на victor reinz.Силикон съм сложил на Локтайд за гарнитури и др такива.Дали проблема е от самата гарнитура или аз съм объркал нещо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #2 Отговорено 25 Юли, 2013 И аз съм слагал Reinz. Силикон съм слагал само на обозначените в ръководството места ( ъглите около вала). Ами не уплътнява като хората... Може би трябваше да я намажа цялата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #3 Отговорено 25 Юли, 2013 На обозначените места и по цялата дължина с дебелина на косъм. Мамка им оригинални части Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #4 Отговорено 25 Юли, 2013 хаха начи не само аз страдам от тая скапана гарнитура,пичове и около вала и навсякъде нищо не става май ще пробвам с оригинална гарнитурка,освен ако някой няма друга идея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djvsk 38 #5 Отговорено 25 Юли, 2013 Колега при мен беше същото гарнитура виктор рейнц на капака на клапаните и протека като ... закарах я при майстора и ми ,я намаза със силикон не знам какъв черен на цвят беше ,ако не греша намазая цялата отпред отзад и тн от тогава мина половин година и да чукам на дърво няма проблем. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #6 Отговорено 25 Юли, 2013 Ха така аз мога да подаря една оргинална гарнитура стара е слагана е но намазвате само в краичетата по вала и да видим дали ще текне мани гия ментаци ще тече тва да не е опел, по скоро ако не се затвори добре тече при свещите от О прастените ако някои може да ми помогне само с тях ще съм му благодарен много, САМО ДА Я НАМЕРЯ КЪДЕ СЪМ Я СЛОЖИЛ И КО ИМА МЕРАКЛИИ ДА ПРОБВАТ С МОИТА СТАРАТА ДА ПИШАТ НА ЛИЧНИ МОЛЯ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #7 Отговорено 25 Юли, 2013 Преди няколко дена свалях моя капак за да го боядисвам. При слагането на капака използвах старата гумена гарнитура която беше. Но за по-сигурно напълних мястото (там където влиза гарнитурата) на капака със силикон. Сложих гарнитурата на капака намазах още малко силикон и затворих. Затегнах хубаво болтовете и при стягането силикона се сплеска на страни, позабърсах ненужният силикон и готово. Да чукна на дърво все още нямам проблеми. Ако не ти е спечена оригиналната гарнитура слагай нея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #8 Отговорено 25 Юли, 2013 Абе колеги стига ги омазвахте тея гарнитури с силикон, ще да стане някоя беля, ПРИ ХУБАВА ГАРНИТУРА СЕ МАЖЕ САМО В ЧЕТИРИТЕ КРАИЧЕТА покраи вала дето гарнитурата има едни извити части, тва е по малко и готово Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
moonkey 140 #9 Отговорено 25 Юли, 2013 При мен пък два пъти е свалян капака на клапаните в различен период от време.Единия път за реглаж на клапани и другия път за смяна на ангренажен ремък и двата пъти си ползвах същата гарнитура без да мажа със силикон и въобще от никъде не тече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #10 Отговорено 25 Юли, 2013 (Редактирано) 5 пъти съм го свалял и аз за боядисване един път и за реглаж два три и не съм мазал с нищо ,то и не беше мазано никога с нищо.Но гарнитурата е оригинална и е на около 80 000 км.Слагаш оригинална гарнитура и О-пръстени нови оригинални,О-пръстен на капачката на маслото и приключваш с проблема най вероятно до като е твоя собственост колата.Тва с силикона е повече от грубо и не желая даже и да го коментирам... Редактирано 25 Юли, 2013 от Soichiroo 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitko_tt 1 #11 Отговорено 26 Юли, 2013 Здравейте колеги с тази гарнитура направо откачих вече,значи отваряхме капака за смяна на гумички и реглаж на клапаните гарнитурата е на victor reinz.Силикон съм сложил на Локтайд за гарнитури и др такива.Дали проблема е от самата гарнитура или аз съм объркал нещо?Смени марката и няма да тече 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове