MAD DOG 445 #1 Публикувано 15 Юли, 2013 Здравейте.Дайте идеи какъв точно таблет да взема.Нещо което не е безумно скъпо,да е здраво и да върши работа.Ще се ползва да играе игри на този етап.Не е необходимо да е върха на сладоледа.Моля споделете кой какво е ползвал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sv3tlio 71 #2 Отговорено 15 Юли, 2013 Важно е да кажеш какъв ти е бюджета и колко голям искаш да е екрана.Бих ти препоръчал Nexus 7. Предимствата му са че е nexus - Получава първи ъпдейтите за Android и за по-дълго време и още при самото си пускане беше най-добрия цена / качество таблет на пазара. Минусите му са че е 7 инча, но пък би трябвало и Nexus 10 да ти върши работа в такъв случай. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #3 Отговорено 15 Юли, 2013 +1 за Nexus 7. Имам нашия от почти година, когато дълго рових из всякакви форуми, преди да взема решение за покупката. Действително си беше номер 1 откъм цена/качество и съм много доволен.Недостатък е единствено невъзможността да се използва външна памет, което се решава с преходник microUSB=>женско USB и приложение, което струва около 5-10лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #4 Отговорено 15 Юли, 2013 Аз биг те съветвал да си вземеш китайски таблет за 100-150 долара от http://www.aliexpress.com/category/100005062/tablet-pcs.html, защото в опита ми - хората се кефят да си вземат таблет и след 2 седмици той седи и събира прах. Ако си убеден, че случая не е такъв, тогава Nexus 7+ е наистина прекрасен вариант. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
car_stickers 56 #5 Отговорено 15 Юли, 2013 Има добри отзиви от Prestigio Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valioturb 165 #6 Отговорено 15 Юли, 2013 Аз също взех Нексус 7 още преди половин година и съм много доволен. Ако не ти идва малко повече буджета, тъй като е 500-600 лв. То той е най-добрия вариант според мен. Ако смяташ обаче, че просто ще му се порадва само месец и ще го захвърли някъде, по-добре му вземи някой китайски (има доста варианти около 100-150лв). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #7 Отговорено 15 Юли, 2013 насочи се към китайски но с голям дисплей Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIKap 213 #8 Отговорено 15 Юли, 2013 Преди 2 седмици взех на майка ми таблет. Искаше ми се да е с windows 8, но такива с 3G бяха много скъпи. В крайна сметка и взех андроид на самсунг от САЩ и е добре. Лично мен ме дразни андроида като система, защото има лаг и бъгове.Та съвета ми е - ако хлапето не му трябва 3G, купи му един windows 8 tablet. Ще останете очаровани. По-бърз е, по-стабилен, "по-цветен", а за игрите много по удобен с дирекна връзка към уиндоски компютър и прехвърляне на разни игри и прочие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #9 Отговорено 15 Юли, 2013 (Редактирано) Не знам, колко е голямо хлапето, обаче ... моето е на 5 и половина.Гоня я от десктопа, тя хваща ipad-a на майка си. Гонят я от него, тя отива на SGS-а (2-ка на майка й, 3-ка моя). После отначало. Ако я оставя може така цял ден. Само игри и ю-тюб.На брат ми хлапето (11 г.) от нова година насам сменява втори дефектен китайски таблет.Та в тоя ред на мисли, избери качеството пред цената Понеже не съм фен на таблетите, просто не ми е нужен, не мога да ти препоръчам марка и модел. Иначе съм пристрастен към Самсунг. Редактирано 15 Юли, 2013 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #10 Отговорено 15 Юли, 2013 Хлапето е на 7 и половина.Не е пристрастен към това,все още го опазваме от компютроманията във всякакъв вид.Просто скоро игра на такова нещо за първи път и му хареса.Мисля да е нещо нискобюджетно защото е все пак дете,може да го повреди по доста начини а не мога да си позволя да прежаля тия кинти с лека ръка.Значи момчета все пак ще е вероятно китайка...благодаря за отзивите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #11 Отговорено 15 Юли, 2013 (Редактирано) А защо не му купиш комп ? Настолен.. Вече не е малък, ще се оправи и научи. Таблетите разглезват. Ако гръмне хард, лесно. Ще спестиш доста пари от смяна на екрани... Личен опит Edit: А децата привикват и търсят таблета или телефона по всяко време; да това е начин да се спасим ние за полвин, един час. Редактирано 15 Юли, 2013 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове