christo 14 #1 Публикувано 30 Юни, 2013 (Редактирано) Здравейте колеги искам да ми дадете мнени е за това :My linkпоздрави . Редактирано 30 Юни, 2013 от christo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #2 Отговорено 2 Юли, 2013 Скъпичко ми се вижда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
christo 14 #3 Отговорено 4 Юли, 2013 Отказах се от тях . Накладките ще са Nishinbo за дисковете още незнам . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SToDo 1 #4 Отговорено 9 Юли, 2013 Взимай Феродо или АТЕ дискове и ще се родиш. Брембото не е стока Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #5 Отговорено 9 Юли, 2013 Колега,защо ще дърпаш тия железа от майната си?Бачкал съм в Ауто + и сега погледнах какво имат налично за твойта кола - имат немски дискове и са по малко под 100лв/бройката.Накладки също на Pagid немски са 86лв комплекта.Т.е. за 280лв си взимаш качествени неща от тук без да мислиш.Идва същата цена без да чакаш и да взимаш пръчки.Ако оцеля правилната смяна мога и някоя отстъпка да докарам от тия цени.Свиркай ако мога да помогна.Аз за моите коли карам с такива спирачки и съм предоволен.включително и от Брембо дисковете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #6 Отговорено 9 Юли, 2013 Ивак , писал съм му но човека е в Кипър и по-добре да си ги поръча от ebay...Иначе да , от тук има достатъчно качествени дискове и накладки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #7 Отговорено 9 Юли, 2013 Взимай Феродо или АТЕ дискове и ще се родиш. Брембото не е стокаАТЕ да, ама за Феродото може доста да поспорим .. Ако не си забелязал, повечето официални вносители ги изчистиха на промоции дисковете и повече не зареждат, а Брембо продължават да си внасят и продават .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Драгойчо 439 #8 Отговорено 9 Юли, 2013 Карам с Брембо (гладки, вентилирани) от около 4-5 години и мога да кажа само едно - прекрасни дискове, държащи се прилично дори с калпави накладки а ла Ашика и Кашияма. С истински накладки обаче... Брембо си е Брембо! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
christo 14 #9 Отговорено 9 Юли, 2013 Здравейте момчета . Отказах се от брембото първо защото незнам колко ще е брембо , и второ защото не мисля че ще усетя голяма разлика върху харвито ... 105 коня с 282 мм дискове колко зор да видят че да давам толкова пари за тях , поправете ме ако греша но аз така го разбирам. Взех си дискове ЕТФ италиански са , накладки кащияма , и също смятам да сменя изцяло спирачното масло понеже е черно като катран , взех си масло Delphi lockheed надявам се да съм направил добър избор , всичко ми излезе 90 евро понеже имам 30% отстъпка . Наздраве и благодаря за коментарите . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове