fashion_m 23 #1 Публикувано 31 Май, 2013 (Редактирано) Здравейте, за смяна ми е ангренажният ремък. Довереният ми сервиз няма да работи известно време, така че тярбва да го направя другаде. И къде, къде, сетих се за официалните дилъри на Хонда - Бултрако. Бива ли го сервиза там, да отида ли при тях да ми сменят ремъка? И ще ми позволят ли да гледам докато го правят?Като се има предвид, че не знам кога е сменян ангренажния ремък, трябва ли веднага да го сменя, или мога да карам така известно време? Редактирано 31 Май, 2013 от fashion_m Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #2 Отговорено 31 Май, 2013 Като сервиз съм ги ползвал няколко пъти , но все за прегледи и смяна на маслов в скоростите и такива неща ... Не съм ходил за сериозни ремонти - имам си много проверен механик в Перник и не ми се е налагало . Шантавото е , че ми гледаха спирачките и казаха , че са ок , а колата чат пат претриса . Не можем я хванем от кое е . Само си дадох кинтите . Иначе са културни и вежливи . Само си провери първо колко пари ти искат за ремонта , че да не оставиш яките кинти за ремонта . По принцип с до 200лв минаваш за ремонта - към 70лв са чарковете и горе - долу толкова работата . Другото е после за гориво и да се кефиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EmZvr 225 #3 Отговорено 1 Юни, 2013 Аз съм ходил при тях за доста неща: реглаж на клапани, ремонт помпа съединител и за какво ли още не. Винаги съм бил доволен от обслужването и нямам никакви забележки към тях. Но задължително предварително трябва да им звъннеш да попиташ каква ще е цената. Някои неща са на нормална цена, други на космическа, за това винаги се пита първо.Понеже гледам си от Пловдив, коментара ми е относно сервиза им в София на Ботевградско шосе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #4 Отговорено 3 Юни, 2013 Ако си от София, отиди в Юбико. Аз се опитах да излезна на глава с Бултрако (София) няколко пъти и не ми се получи. За всичко ползвам Юбико и са уникално добри.Същите неща чувам и за Омбре (изключително позитивни - компетентни Хондаджии). И в трите сервиза се ходи след като си се обадил по телефона - имат работа и без час е вероятно да ти кажат да дойдеш друг ден. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове