Jump to content
fashion_m

Какво мислите за Бултрако?

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте, за смяна ми е ангренажният ремък. Довереният ми сервиз няма да работи известно време, така че тярбва да го направя другаде. И къде, къде, сетих се за официалните дилъри на Хонда - Бултрако. Бива ли го сервиза там, да отида ли при тях да ми сменят ремъка? И ще ми позволят ли да гледам докато го правят?Като се има предвид, че не знам кога е сменян ангренажния ремък, трябва ли веднага да го сменя, или мога да карам така известно време?

Редактирано от fashion_m

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като сервиз съм ги ползвал няколко пъти , но все за прегледи и смяна на маслов в скоростите и такива неща ... Не съм ходил за сериозни ремонти - имам си много проверен механик в Перник и не ми се е налагало . Шантавото е , че ми гледаха спирачките и казаха , че са ок , а колата чат пат претриса . Не можем я хванем от кое е . Само си дадох кинтите . Иначе са културни и вежливи . Само си провери първо колко пари ти искат за ремонта , че да не оставиш яките кинти за ремонта . По принцип с до 200лв минаваш за ремонта - към 70лв са чарковете и горе - долу толкова работата . Другото е после за гориво и да се кефиш :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм ходил при тях за доста неща: реглаж на клапани, ремонт помпа съединител и за какво ли още не. Винаги съм бил доволен от обслужването и нямам никакви забележки към тях. Но задължително предварително трябва да им звъннеш да попиташ каква ще е цената. Някои неща са на нормална цена, други на космическа, за това винаги се пита първо.Понеже гледам си от Пловдив, коментара ми е относно сервиза им в София на Ботевградско шосе.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако си от София, отиди в Юбико. Аз се опитах да излезна на глава с Бултрако (София) няколко пъти и не ми се получи. За всичко ползвам Юбико и са уникално добри.Същите неща чувам и за Омбре (изключително позитивни - компетентни Хондаджии). И в трите сервиза се ходи след като си се обадил по телефона - имат работа и без час е вероятно да ти кажат да дойдеш друг ден.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...