Х.Ставрев 76 #1 Публикувано 26 Май, 2013 (Редактирано) Принципно темата е свързана за определена афтърмакерт предна броня за сивик 91-95 EG.Мнения въпроси отговори и така на татък.Лично аз имам спор с едни американчета че това е афтърмаркет броня произведена от не толкова известна тунинг компания така твърдят те .. моето мнение и това което съм чел преди време и съм гледал че това е зглопка от две броно горница на EG + маска предница на EK (сивик 5 + сивик 6) лошото че изгубих темата от форума в който е бях прочел ..или е била изтрита ... въпроса ми е какво мислите вие (не само за спора но и за самия визуален ефект ) Редактирано 26 Май, 2013 от Х.Ставрев 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #2 Отговорено 26 Май, 2013 ...според мен добре изглежа сякаш броня на 6-та с лип пасната на 5-та Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Х.Ставрев 76 #3 Отговорено 26 Май, 2013 И ето че намерих въпросната тема за направата на такъв вид броня :D/>:D/>:D/> http://h-tune.co.uk/ukhondaforum/viewtopic.php?f=22&t=325 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Х.Ставрев 76 #4 Отговорено 26 Май, 2013 (Редактирано) А това е въпросната броня с името White Crow от американската тунинг фирма ''Memory fab'' и определено има разлика със бронята от снимката на първият ми пост малка е но е има горните линиите на левия и десния въздуход на бронята тип White crow са над линията на централния въздухоотвод докато на бронята направена от ЕК сивик същите тези линии са под линията на централния въздухоотвод , знам че това което пиша е пълна простотия но искам мнение, да не би да се самозаблуждавам />/>/>/>или тия американчета са наистина толкова тъпи че не правят разлики .... Редактирано 26 Май, 2013 от Х.Ставрев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 456 #5 Отговорено 29 Май, 2013 Няма ли някой да се пробва, че да чуем мнения. Мен ми харесва как изглежда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emo1234 6 #6 Отговорено 29 Май, 2013 Две ръце за червената Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
air-force 0 #7 Отговорено 3 Юни, 2013 От край време съм се ровил за името (вида ) на бронята и производителя ,ама само по снимка да я гледаш ,много инфо няма как да разбереш .Благодарско колега .... И всичко детско се уби в мен ,като снощи се ровичках и цената и е :crazy:/> от 210 $ до 300$ без доставката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Х.Ставрев 76 #8 Отговорено 3 Юни, 2013 :D/> Тя цената аз е знам но предочетох да не коментирам .... иначе съм постнал и линк как може да бъде направена такава Бронята определено променя много феса на автомобила ,друг е въпроса дали някой е склонен да развали оригиналния вид на колата :ph34r:/>:lol:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
air-force 0 #9 Отговорено 3 Юни, 2013 Погледнах и линка ... и да не е нещо особено ,като правене (има си и тънката линия за да се получи) ..... Впрочем .. такива изгъзици има ,че (тази промяна) с мед да я намажеш ... и нз. но на мене не ми изглежда ама никак зле и пак си е чисто изпълнение ... Промяната е факт ,но не е нито кич ,нито нещо фрапиращо ...Идеално си е :offtopic:/> ако някой успее с тази идея .. много ще ми е интересен резултата .... понеже аз лично нямам необходимото място за да се пробвам ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
__reddevil__ 8 #10 Отговорено 1 Октомври, 2013 А някой срещал ли е из нета евтина броня от 6та японка фейслифт, която да става за донор. Намеря ли ще се пробвам да видим какво ще излезе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Riko_Chervenia 102 #11 Отговорено 2 Октомври, 2013 Правил съм нещо подобно и наистина се получава! Пластмасовите заварки са много важни и когато съм там по време на заваряването после потготовката за боята се получава на ниво!Не мога да кажа сега колко точно ще излезе в кинти,но няма да е повече от 200 кинта ....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 410 #12 Отговорено 3 Октомври, 2013 И на мен много ми харесва как изглежда колата така ,но незабравяйте ,че тези коли са без номера и са толкова лъскави и ниски че само това им стига да ти фане окото. Късмет на осмелилите се да направят тази операция Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
calebmeat 83 #13 Отговорено 15 Октомври, 2013 Чакам да го видя в БГ с две ръце за червената по простата причина, че кулер ще влезе идеално там, не че и бялата е лоша но Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове