iliyan.iordanov 0 #1 Публикувано 21 Май, 2013 Здравейте, приятели. Проблема е, че ми избива водата през казанчето на разширителния съд. Смених капачката на радиатора, и термостата, но продължава да го прави. Говорих с един майстор и той ми каза да погледна в Autodata дали перката ми е на 2 степени. Ако е на 2 степени да сменя датчика за перката, ако не значи е гарнитура на главата. Та въпроса ми е, на 2 степени ли е перката, и имал ли е някой такъв проблем? Аз мисля че е гарнитурата вие какво ще кажете? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 21 Май, 2013 На една степен е при мен. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iliyan.iordanov 0 #3 Отговорено 21 Май, 2013 На една степен е при мен.Благодаря за информацията значи остава гарнитурата на главата. Лошо, но факт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 21 Май, 2013 гарнитурата на главата , и водната помпа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Triple "H" 47 #5 Отговорено 21 Май, 2013 Защо и помпа?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #6 Отговорено 21 Май, 2013 Защото трябва и тя да се провери. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Triple "H" 47 #7 Отговорено 21 Май, 2013 Дали? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #8 Отговорено 21 Май, 2013 Аз бих проверил първо и водната помпа и тогава ще отвора маторя . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове