Dimitrov93 12 #1 Публикувано 17 Май, 2013 Здравейте,имам едно питане ако купя и монтирам http://prodavalnik.com/honda-civic-vtec-glava-i17905747 тази глава, трябва ли да се сменят други части по-колата или дет се вика качвам се и карам ?Мерси предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #2 Отговорено 17 Май, 2013 Точно тази глава няма никакъв смисъл да я купуваш и слагаш. Тя е от Vtec-E D15Z1 или така наречения икономик. Има не малко теми във форума по този въпрос, стига да ти се чете. Иначе за портокола, за да отговоря все пак на въпроса ти за vtec главата, филма не е малък. Трябват ти още: раздвижна ролка, друг компютър, смукател, делко и доста игра с инсталацията. Една гарнитура на глава като план минимум при отварянето на двигателя. Така че сметката е далееееч далеч по-дебела от тези 100 лв. които са ти вкарали мухата в случая.Разбира се без лоши чувства ти го казвам това. Просто няма евтин тунинг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Doomwisher 164 #3 Отговорено 17 Май, 2013 Реално погледнато твойта глава е по хубава от тази която искаш да си купиш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 18 Май, 2013 Иначе за портокола, за да отговоря все пак на въпроса ти за vtec главата, филма не е малък. Трябват ти още: раздвижна ролка.... :blink: d15z1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #5 Отговорено 18 Май, 2013 Какво трябва да означава това, Фенче? Първите ми 2 изречения са за d15z1, след това казах на момъка каквото го интересува ако тръгне да слага глаза от z6. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marfi_9093 15 #6 Отговорено 18 Май, 2013 Какво трябва да означава това, Фенче? Първите ми 2 изречения са за d15z1, след това казах на момъка каквото го интересува ако тръгне да слага глаза от z6.Вместо да дедаш 100 кинта за кофти глава от твойта дай 250-300 кинта за Z6 глава да знаеш каде си ги дал тези пари! 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #7 Отговорено 18 Май, 2013 след това казах на момъка каквото го интересува ако тръгне да слага глаза от z6.;)/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimitrov93 12 #8 Отговорено 18 Май, 2013 Точно тази глава няма никакъв смисъл да я купуваш и слагаш. Тя е от Vtec-E D15Z1 или така наречения икономик. Има не малко теми във форума по този въпрос, стига да ти се чете. Иначе за портокола, за да отговоря все пак на въпроса ти за vtec главата, филма не е малък. Трябват ти още: раздвижна ролка, друг компютър, смукател, делко и доста игра с инсталацията. Една гарнитура на глава като план минимум при отварянето на двигателя. Така че сметката е далееееч далеч по-дебела от тези 100 лв. които са ти вкарали мухата в случая.Разбира се без лоши чувства ти го казвам това. Просто няма евтин тунинг Мерси колега ! Знам, че няма ефтин тунинг, аз искам да я направа стабилна атносферка и умувам вариянти, кажи други предложение ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #9 Отговорено 18 Май, 2013 Колега за стабилна атмосферка приготви поне 3000 лв, инъче може прилично да я позасилиш със сума между 1000 и 2000 лв .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове