antalia 0 #1 Публикувано 15 Май, 2013 Здравейте,Стигнах до 43 страница на техническите проблеми, без да срещна подобен на моя, така че извинявам, ако някъде има тема, която не съм видяла и ще я дублирам.Проблемът собствено е следният: по левия долен ръб на жабката от известно време сълзи безцветна, безмирисна, мазна течност, която не знам каква е и откъде тече.Някакви идеи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fresh4y 38 #2 Отговорено 15 Май, 2013 Антифриз от радиаторчето на парното .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #3 Отговорено 15 Май, 2013 Ако е англичанка ,радиаторчето е по-ниско и далече от жабката и няма как.Но принципно трябва да е антифриз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Х.Ставрев 76 #4 Отговорено 15 Май, 2013 Люк имаш ли ? Ако имаш има възможност да е от него или от оплътнението на прозореца, възможността е малка да е от тези две места ,но не е за пренебрегване,но както казаха колегите може би най вероятно е радиатора на парното или някоя от преносните тръби към нея ... дай малко инфо газ имаш ли , люк дали имаш , климатик? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
antalia 0 #5 Отговорено 15 Май, 2013 Колата е японска сглобка, климатик имам, газова уредба-не, люк-също.Определено течността идваот колата, а не вън от нея, освен това не е вода.Имах в жабката вакса за уплътнения на врати, чиято капачка се беше отворила и това беше първото ми подозрение, но не е това. Явно ще се ходи на специалист. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
4ushi 54 #6 Отговорено 15 Май, 2013 Колежке ако не можеш да махнеш жабката сама помоли някой добронамерен мъж да развие две три винтчета, да я махне и да види зад нея какво става. Това го казвам защото ако откриете причината поне можеш да се затраховаш да не те излъже майстора и да ти вземе пари за друго. Има и съвестни майстори много, но все пак жабката не се сваля трудно(поне на Сивик англичанка). 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #7 Отговорено 18 Май, 2013 (Редактирано) Първо да се извиня за оффа... но вчера забелязах, че и от моята жапка капи, но само когато въли! Мисля, че е от оплътнението на прозорците, защото аз съм със махнати лайсни около прозореца в момента и сугурно е от там, но за всеки случей ще налея вода отгоре и ще чакам да потече, за да съм сигурен, защото доста силно вълеше... по напипване някъде от високо иде... Редактирано 18 Май, 2013 от Izverg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
4ushi 54 #8 Отговорено 18 Май, 2013 (Редактирано) :)/> Ами да ти отговоря на офа колега. Върви при стъклар да ти намаже със веро уплътнението за да стане пяна и да го надуе със въздух. Така най-лесно ще разбереш вместо да чакаш да ти протече. По принцип и ти можеш да го направиш, но ако имаш проблем може да се наложи да ти прелепят наново стъклото. Не е зле да погледнеш и под лайсните на тавана.Имал съм ги тези два проблема и все течеше отпред по сенници, по бушони и т.н. Редактирано 18 Май, 2013 от 4ushi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове