Jump to content

antalia

Фен
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно antalia

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Crv
  • Пол
    Женски
  • Място
    Sofia
  1. Колата е японска сглобка, климатик имам, газова уредба-не, люк-също.Определено течността идваот колата, а не вън от нея, освен това не е вода.Имах в жабката вакса за уплътнения на врати, чиято капачка се беше отворила и това беше първото ми подозрение, но не е това. Явно ще се ходи на специалист.
  2. Здравейте,Стигнах до 43 страница на техническите проблеми, без да срещна подобен на моя, така че извинявам, ако някъде има тема, която не съм видяла и ще я дублирам.Проблемът собствено е следният: по левия долен ръб на жабката от известно време сълзи безцветна, безмирисна, мазна течност, която не знам каква е и откъде тече.Някакви идеи?
  3. Аз пък имам следния проблем:притежавам земя, на която е построена жилищна сграда с гаражи. Съседът ми има един гараж и два автомобила, като иска да паркира единия вътре, а другия пред него. Гаражът е от страна на сградата, която не гледа към улица, тоест завършва с двор. Аз претендирам, че мога да спирам върху земята си, осигурявай му достъп до гаража си, той твърди, че няма това място.А всички знаем, че мястото, му е нужно за втората кола. Та търся има ли някъде законов регламент, който да казва колко е отстоянието пред един гараж, при условие, че се захожда, за да се влезе в него, така щото една кола да може спокойно да влезе вътре. И да няма субективизъм от рода "аз мога да маневрирам, аз не мога". В ЗУТ такова не щоне открих, в ЗДвижение по пътищата, в частта му паркиране-също. Някой, нещо...?
  4. Пламен1:от известно време и аз имам подобен, вероятно, проблем-ще рече не ми пръска задната пръскалка, обаче помпата работи, щот се чува звук.Ако ми е запушен маркуча, примерно от кофти течности, къде върви докато стигне отзад и какво се разглабя, та да се диагностицира къде точно?
×
×
  • Създай нов...