darius 918 #1 Публикувано 5 Май, 2013 С пожелание за здраве, благополучие и светли Великденски празници. Нека има Мир и Любов в сърцата ни.И нови ХОНДИ в гаражите! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daria 37 #2 Отговорено 5 Май, 2013 Воистина Воскресе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boby70 55 #3 Отговорено 5 Май, 2013 И стягайте тунинг яйцата та да са здрави и колите :D/> 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bmw killer 24 #4 Отговорено 5 Май, 2013 честит празник и от мен колеги живи и здрави всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDMPower 33 #5 Отговорено 5 Май, 2013 Честит празник и от мен колеги , живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #6 Отговорено 5 Май, 2013 Воистина воскресе и весели празници на всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UnSeen® 22 #7 Отговорено 5 Май, 2013 Честит празник! Живи и здрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mladen Hristov 1 #8 Отговорено 5 Май, 2013 Честит празник и от мен.Много здраве и щастие на всички.Сега нещо на вниманието на всички варненци ГОРДИ притежатели на ХОНДИ без значение кой модел произведени след 2006 година.Днес за трети път са се опитали да ми откраднат чистачките.Изкарах късмет защото реших да почистя стъклото на светофар.Ако бях в движение щях да се пребия.Първите два опита бяха да свалят цялата чистачка със рамото-неуспешни.Днес са се опитали да свалят само чистачката.След неуспешния опит изкривили рамото така че перото стои малко над стъклото.Просто "няам" думи.ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swift gti 15 #9 Отговорено 5 Май, 2013 Воистина воскресе.Честит празник. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobchoo 139 #10 Отговорено 5 Май, 2013 Воистина Воскресе колеги! Приятен празник на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове