borko 30 465 #1 Публикувано 13 Април, 2013 По това което намерих в нета да направя u 1301 и l 1939 ,което мисля че отговаря на сериен номер на радиото 13011939 търся кода на радиото на новата хонда!Помогнете с калкулатор или ако може някой да го изчисли направо ще съм му много благодарен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gum 2 #2 Отговорено 23 Април, 2013 Кода е 24242 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
svetvas 0 #3 Отговорено 18 Май, 2013 Здравейте, аз имам същият проблем. Кода, който свалих от екрана на радиото е : U 3001 L 0827. Помогнете с калкулатор или ако може някой да го изчисли направо ще съм му много благодарна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #4 Отговорено 25 Май, 2013 Колега GUM блогодаря ти за съдействието ,но не стана с този код.Да уточня че моето е радиокасетофон.Бях решил да си поиграя с него и ако не стане да го хвърлям.Ходих да ми го свалят че да не счупя нещо по таблото и го разглобих.Вътре има памет 93с46 която прочетох с програматора ама не можах да разбера какъв е кода,намерих из чуждите сайтове бинове от други касетофони с известен код и пробвах да ги запиша ама пак не стана,накрая пробвах да я изтрия напълно записа и я запоих-тя е smd монтаж ,и чудо ,радиото тръгва вече без да иска никакъв код . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #5 Отговорено 26 Май, 2013 Реших да допълня темата ама вече не може и пускам нов пост за да е полезна темата и на други колеги с моя проблем.Ако нямате програматор купувате от магазин за електронни компоненти нова 93с46 която фабрично е празна и я запоявате на мястото на оригиналната на касетофона.Чипа е с 8 извода и е за смд монтаж и се разпоява лесно и с обикновен поялник-примерно накапвате от двете му страни калай да съедини крачетата нагрявате го с поялника и с пинцети вдигате чипа ,после почиствате площадките и запоявате новия чип.Цената на новата памет е 50 стинки в елимекса примерно. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sawbg 1 #6 Отговорено 11 Април, 2018 (Редактирано) Сивик 1.7 2004г Фабричното радио иска код, Търсих в интернет но не намерих отговор освен как да си видя серийния код с бутон за включване, 1 и 6 (задържане). Марката е Pioner DEH-M6217ZH U3000 L3839 {бутон за включване, 1 и 6 (задържане).} Предложения ? (Няма лепенки около жабката нито по радиото лепенка с код) П.П Опитах да пратя запитване до хонда подпълних всичко но като пощенски код не го приема и не мога да изпратя запитване... ПРЕДЛОЖЕНИЯ ? Редактирано 11 Април, 2018 от Sawbg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Setfan 38 #7 Отговорено 11 Април, 2018 Моето блокира, след смяна на акумулатор. Нямах код, намерих най-различни сайтове, искат пари и "гаранция франция". Най-сигурно е в дилъра на Хонда. Аз сложих ново радио, без диск, само с USB...фабричното радио имаше много добър звук, ама... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #8 Отговорено 11 Април, 2018 Предложения има ,имаш ли програматор ,аз лично на моето радио изтрих записа от чипа 93та серия -записах ff във всички клетки -празна памет все едно и после не ми е искало код . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ruil4o 55 #9 Отговорено 12 Април, 2018 Трябва да имаш една карта и на нея е написан кода на радиото. Или направо го изпрати на колегата borko 30 да ти го излекува! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sawbg 1 #10 Отговорено 12 Април, 2018 Нямам я картата... Обаждах се в Бултрако или там квото беше и ми каза на място с големия талон и 40 кинта... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
internetovi 0 #11 Отговорено 30 Октомври, 2020 Здравейте колеги, Някой може ли да ми помогне с код за радиото. След натискането на 1 и 6 ми изкарва U3001 L1946 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Лазарини 4 #12 Отговорено 30 Октомври, 2020 Това не е кода на радиото 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове