Jump to content
drakula

Хонда изтеглят коли заради проблеми

Recommended Posts

Днес в новинарския сайт "Дневник" има статия,че всички японски автомобилостроители изтеглят колите произведени от ноември 2000 до март 2004,заради проблеми с въздушните възглавници.Това е заради открити дефекти,които са заради проблеми на доставчика,който е външна фирма,която доставя за всички японски автомобилостроители.Които има такъв автомобил може би трябва да се заинтересува как ще стане процедурата.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаше подобна тема пусната във форума,но нямам време сега да я търся.Иначе проблема е със страничните възглавници,просто не се отварят,тествал съм ги :rolleyes:/> :rolleyes:/> Ако някой има информация за това нещо и ако се изтеглят коли нека да сподели :lol:/>Ето статия,която намерих - Цъкк

Редактирано от Nile

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен тази новина се отнася само за американския пазар, поне не съм чувал да изтеглят коли от Европа, още повече пък в България. :DИначе ако реално има проблем е добре да се провери и да реши. :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

патронът със сгъстен въздух във възглавниците може да ги разгърне в неподходящ момент или блокира автоматично коланите, обясни Шино Ямада от компанията.

Само дето това звучи като проблем с датчика, който реагира като при страничен удар без да има такъв. Иначе пиропатрона на завесата, този на седалката и двата на колана са съвсем отделни устройства. И да се отворят внезапно не е като да не се отворят, когато трябва.Не знам дали не е мит, но от няколко човека съм чувал за фиести, които при рязко преминаване в голяма дупка отварят еърбеците на таблото.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...