Jump to content
niko_bo

Намират ли се такива джанти в България?

Recommended Posts

Колеги, разглеждах разни снимки в нета на джанти и си харесах тези post-22960-0-50931100-1365594680.jpg но доколкото забелязах се предлагат само в САЩ или поне снимките, които видях, са от там. Мисля, че джантите са оригинални Хонда, 14ки са. Въпросът ми е дали изобщо могат да се намерят в България или да си харесам други???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега до колкото знам най-голям избор има в магазина на МАРГЕЛ в младост, но ето разгледай тук: http://www.margel.info/web/lang_bg/Търсене-на-джанти ако си ги намериш, ако не харесай други тук има най-голям избор :))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че са ето такива като тези които продаваше колегата http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=84097&st=0&p=1057340509entry1057340509 , но неговите са 15-ки много яки джанти, честито на новият им собственик!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето тия парчета не са ли подобни ТУКНо не са оригинални на Хонда

Редактирано от βείεβ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Shorty, изглеждат еднакви наистина и ако бях видял обявата щях да се замисля сериозно, жалко за пропуснатия шанс и честито на колегатам който ги е купил.

βείεβ, ще разгледам сайта с промоцийте понеже това, което си показал го няма с размер 4х100, а цените за нова джанта си заслужават вниманието Публикувано изображение

Благодаря за отговорите, колеги!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
niko_bo Аз от тая фирма си купих моите джанти и ги взех едва за 32лв на парче 14ки, но бяха май последните.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...