bonev911 24 #1 Публикувано 7 Април, 2013 Здравейте, колеги! Искам да се похваля с една моя сбъдната мечта ( на някои може да им се стори, че е смешно да мечтаеш за кола 1991 година, но това е положението )От близо две години ми се върти само тази идея в главата- ЧЕ ИСКАМ 4ка и най- накрая вече е ИМАМ !!! В петък ходихме до Пловдив и я прибрахме да я вкарваме в Русенската гилдия Лека полека ще си я стягам, ще и се радвам и така. Колега хондаджия снощи я покара, каза ми кусурите и всичко по реда си- съединител, тампончета на скоростния лост, цялостна ревизия на спирачната система, ( нормалните масло+ филтри, ролка и ремък са сменени преди около 25 хил. км.) Друго за сега не сме открили за смяна. Хондето е просто бонбон... Дори ми го кръстиха- Дард Вейдър Просто е перфектна- салон от Рекс, пълен ел. пакет, шибедах, клима( което не е често срещано заводско изпълнение при четворките или аз не съм виждал), предишния собственик РЕМУС сложил, пръснал я мат, но с времето и финансите естествено ще видим дали ще я оставям така или черна перла или металик. Просто не знам как да ви опиша чувството ми.Та както един колега ме пита " И ся кво, хондаджия стана, а" аз му отговорих " ДА, че какъв да ставам бе... почвам вечния проект и с любов и търпение ще си я направя бижу"Поздрави и се извинявам, че така се разприказвах. 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
a4oTo 1 #2 Отговорено 7 Април, 2013 Честито колега. Много да те радва и много...много безаварийни )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bonev911 24 #3 Отговорено 7 Април, 2013 (Редактирано) Ето и няколко снимки :)/> http://bonev911.snimka.bg/auto-racing/hondichkata.743450 Редактирано 7 Април, 2013 от MIYAMOTO Цитати 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDMPower 33 #4 Отговорено 7 Април, 2013 Честито колега.И много...много безаварийни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paganini 9 #5 Отговорено 7 Април, 2013 Честито колега!!!Много яки калобрани !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #6 Отговорено 7 Април, 2013 Честито колега. Да те радва много и безаварийни км. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djvsk 38 #7 Отговорено 7 Април, 2013 Честито колега много безаварийни ти пожелавам ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #8 Отговорено 7 Април, 2013 Честито още веднъж и тук, радвам се за сбъднатата мечта, в днешно време малко хора могат да се похвалят с такова нещо, Продължавай да мечтаеш!Безброй незабравими и безаварийни километри с хонделата, много да се радвате и слушате! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #9 Отговорено 7 Април, 2013 Честито,колега!Много хубави моменти с тази красавица.Аз от доста време я гледам точно тази в обявите и се изкушавам да взема втора Хонда в семейството.Нарочно не отидох да я видя,че ми е под носа ама знам ,че ако я видя и ще я взема:rolleyes:/>пък втора кола си е разход.Браво още веднъж,и на мен ми допада 4-та ген. нищо ,че е дърта;)/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ростислав 86 #10 Отговорено 7 Април, 2013 Честито! Добре дошъл в отбора на 4-тите. Да си я караш със здраве и повече навъртяни километри по пистите. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #11 Отговорено 8 Април, 2013 Честито колега хондата е супер само оправи отзад гърнето и си ти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
treibala 11 #12 Отговорено 8 Април, 2013 Честито колега много добра придобивка! Желая ти много безаварийни километри и щасливи мигове с нея!П.С. За мен това е най-удобната и приятна Хонда за каране! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakonkata 80 #13 Отговорено 8 Април, 2013 Честитo.Пожелавам ти много щастливи и незабравими моменти,продължавай да мечтаеш в същия дух,както и много...много безаварийни км. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oyki Doyki 18 #14 Отговорено 8 Април, 2013 честито и от мен да те радва и слуша много!!! и живот и здраве да ме повозиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bonev911 24 #15 Отговорено 10 Април, 2013 Благодаря ви колеги. Наистина приказките "Всичко с времето си" и "За хубавите неща се чака" са верни. Фенщина, какво да ви кажа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове