nina1 0 #41 Отговорено 20 Януари, 2018 Kupih si Honda CR-V of Anglia .Varveshe prekrasno .V Belgiq sprqh i kogato zapalih sled tova nemojah da tragna. Pali,raboti ,no nqma moshtnost i ne varvi.Zakarah q na remont i ne mogat da otkriqt problema.Ima tok, benzin,kompresiq na cilindrite,no ne varvi.I komputara nishto ne pokaza.Molq,nqkoi ako moje da pomogne i da me nasohi kam dobar serviz. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_pop 64 #42 Отговорено 21 Януари, 2018 На 20.01.2018 г. at 9:41, nina1 написа: Kupih si Honda CR-V of Anglia .Varveshe prekrasno .V Belgiq sprqh i kogato zapalih sled tova nemojah da tragna. Pali,raboti ,no nqma moshtnost i ne varvi.Zakarah q na remont i ne mogat da otkriqt problema.Ima tok, benzin,kompresiq na cilindrite,no ne varvi.I komputara nishto ne pokaza.Molq,nqkoi ako moje da pomogne i da me nasohi kam dobar serviz. Да беше писал/а на Български! Да пишеш с лайно по стената се разбира,ама дразни някак си! Докарай ми колата в Плевен,ще я направя.За контакти,на лични. П.П.:Въпрос към модераторите.Дали не е добре да се направи кюше за Английско говорящи като за този потребител.Някои му викат "Engilish corner users."Там им е мястото на тези,в кюшето! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nina1 0 #43 Отговорено 22 Януари, 2018 (Редактирано) Извинявам се за латиницата. Не знаех,че толкова дразни.Колата не върви,как да ти я докарам. Ако имаш идея какво да направя за да тръгне,кажи. Редактирано 26 Януари, 2018 от dindin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_pop 64 #44 Отговорено 22 Януари, 2018 Аз нямам идея как да тръгне колата,защото не съм гадател.Трябва да се мери,да се гледа и да се мисли! Колата може да се качи на репатрак и да се закара така до всяка точка в Европа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bozev CRV 4 #45 Отговорено 31 Януари, 2018 На 11.10.2016 г. at 16:38, Plat1ka написа: Здравейте, да не отварям нова тема. Явно тази мистерия не е едениче случай. При мен го има същото. Хонда CR-V 147к.с. На студено пали перфектно с нов акумулатор. Като загрее и гасне в движение и край. Докато не се охлади няма палене. Ако имам инерция и пробвам да я запаля на скорост понякога тръгва и изпукват гарнетата което ми говори, че бензиновата помпа си работи. Също като не иска да пали мирише на бензин яко Като я оставя да изтине пали все едно нищо няма. Закачахме я на компютър не показва нищо. От там смених свещите, дистрибуторна капачка, палец и бобина. Проблема си остава. Понеже сега ме пращат за комутатор а той се оказа скъпичък не ми се иска да взема нещо което няма да оправи нещата а ще добави още пари към сметката. Някой може ли да даде идея какво може да причинява това? Само кабелите не съм сменил изглеждат добре без нагари но мисля и тях да сменя преди да взима комутатори и датчици на хол. Колега смени комутатора и ще си решиш проблема.Аз имах същия проблем. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Limon y Sal 5 #46 Отговорено 5 Март, 2020 (Редактирано) На 18.10.2016 г. at 15:20, Plat1ka написа: Здравейте. След дълго търсене на комутатор и оферти от 400 до 190лв накрая намерих нов за 47лв. Реших да рискувам с него защото цената му е по-приемлива за проба грешка от другите предложени ми за същата част. Вчера го смених и цял ден колата работи като часовник. Обиколих около 50-60км градско никакво прекъсване, гаснене, заглъхване. МИсля, че проблема ми е решен. Преди комутатор смених свещи, кабели, дистрибуторна капачка, палец, бобина и накрая комутатор. Явно проблема е бил в него. Та ако друг колега изпадне в подобна ситуация дано темата му е полезна както беше за мен. И аз в момента съм на същото дередже Редактирано 5 Март, 2020 от Limon y Sal Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1541 #47 Отговорено 5 Март, 2020 Колегата е писал как е решил проблем,за това е последния му пост. При теб какво е точно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Alex FRV k20 1 #48 Отговорено 1 Април, 2020 Здравейте на всички, Имам сходен проблем с мойто ФР-В 2.0 бензин 2005г. За момента само когато си реши на топъл двигател не иска да запали (пали след известно време прихълцване/давене) на студен мотор няма грешка. Питането ми е за контакти на колегата Plat1ka за Комутатора от 50лв и дали някой има представа до колко е съвместим с този на ФР-В. Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan4eto 9 #49 Отговорено 1 Април, 2020 (Редактирано) Питай fenabg ,мисля че беше писал някъде за комутатор и бубина(евтин вариант) 70-80 мисля беше за двете(ако не бъркам) Това беше за црв1 Редактирано 1 Април, 2020 от Stefan4eto Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #50 Отговорено 1 Април, 2020 Интересно сравнение на FR-V 2.0 2005 с бубина и комутатор на CR-V 1. К срещу В серия. 😉 И при мен на CR-V 2 от тая зима е така. Да мине спека и ще го погледне майстор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Alex FRV k20 1 #51 Отговорено 1 Април, 2020 Благодаря, Това успях да намеря за К20а9 серията, позиция 10 трябва да е въпросния Комутатор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1541 #52 Отговорено 1 Април, 2020 На снимката виждам дросел и мап сензора нещо бъркаш Вкарай тук VIN номера и ги намери , https://japancars.ru/index.php?route=catalog/honda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Alex FRV k20 1 #53 Отговорено 1 Април, 2020 А къде точно по двигателя се намира, за да знам къде да го търся? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове