Jump to content
barsi

Проблем с постоване

Recommended Posts

Здравейте , Искам да попитам - защо не мога да пиша в технически , спорт и тунинг и проекти ? Дава ми , че не мога да пиша постове , само да пускам в първите 2 раздела нови теми и това е ? Отценки също не мога да пиша ? Не съм получавал съобщение от никой да съм бил наказван за нещо ? Даже няма и за какво , но това е друга тема ... Какво се случва ? :huh:

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Новосъздадената група е с интересното наименование Mr.Компетенция и тепърва ще бъде допълвана ;)

  • Нагоре 3

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма да задавам въпроси и да търся мнение, само ще изкажа своето...Създаването на тази нова група потребители, според мен не е правилно, това, че колегата барси има мнение по разностранни въпроси и го изказва не значи, че трябва да бъде определен с прозвище, което общо взето цели да обиди(поне така аз разбирам подтекста) и още повече, форумите се движат от потребителите, които са активни(бъдещи представители на група "Mr. Компетенция") и като си слагаме ограничения си бием шут в форумните задници, защото така се гонят потребители, а ние не сме форум с много активни потребители, че да се гоним.

  • Нагоре 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И как по - точно предценихте , че трябва да съм там ? Някой да се сети случайно да ме информира или да се оправям ? Сега как да си допълвам темата за колата най - малкото ? Или щом се занимавам с д13ка кучета ме яли ... ? Нещо не схващам логиката на нещата ... Сещам се заради кои теми стана това . За човека с прелюда - иска х22 турбо . Еми ок , обаче на запад на ф блок слагат х22 глава и надуват без срам и притеснения , защото се разрежда . Това и му го написах , вие ме пратихте да дробим зеле и му казахте да си купи х22а7 ... Тайп Р никога не съм казвал , че е лоша кола . Ама като боднеш тоя мотор на купе , правено за Ф20 какво от духа на колата донор ще усети по - точно? Да си купи такава готова съм съгласен . Почнахте да ме плщете , че не уважам флагмана на марката . Напротив , но оригинален , не опити за копия .Едно време едно приятелче ми беше казвало - внимавай какво пипаш по Хондата - малко са по - умните хора от японците и шанса да я развалиш е голям .Това ме праща в теата на Живко за англичанката - човека си вози жената и детето , което е на 1г и нещо , а вие го пращате за генераций и т.н. Както и да е - там пари няма да налива . Отказа се . Това обаче е друга тема .Та защо по - точно съм в тази група и кой го реши и не ме информира даже ?

  • Нагоре 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Специално за мойта тема, аз съм си виновен - искам тунинг и хората ми дават съвети. Аз лично също съм на мнение, че не трябва да има тема "Mr. Kompetenciq" или подобни, Все пак форума трябва да е за всички - и за разбиращи и за неразбираши. И аз примерно не разбирам достатъчно, но то не може да са всички експерти. Все пак нали идеята на форума е всякакви хора да пишат, да дават мнения, да се консултират и да се увеличават и т.н.. Дори някой на напише нещо, което не допада на другите, защо е необходимо да се достига до крайни мерки и рестрикции. Това си е мое мнение. Принципно и на мен ми е интересно да влизам тук, да чета разни неща, защото ми харесва марката, но от друга страна защо човек трябва да се "плаши" да пише каквото му е кеф и каквото мисли. Дори и аз да съм изгоден или блокнат някой ден, не ми пука толко, защото влизам за удоволствие и форума не ми изкарва хляба, но не би трябвало това да е начина - винаги има по-безобиден и благоприятен за потребителите.

Редактирано от jikencio

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Виж сега - момчето иска х22 турбо . За какво по дяволите да си купува х22а7 за 3 бона :huh:/> Прочети малко , поинтерувай се какво правят извън нашата държава . Имат ф серия , слагат х22 тиква и турбинират . Мотора се разрежда и карат без страх или слагат к20 бутала и перкат атмосферни . Той като го купи тоя сгъстен а7, с валове за атмосверка / които може да се окаже, че не му и трябват в последствие / . Какво по - точно от този 3 бонов мотор ще остане след турбинирането - портнатата глава или буталата за продажба ? И да - возил съм се в такава кола . Возил съм се и в ф20ка . За разликата мога да ти кажа :Северен елен виждал ли си? ... Нямат нищо общо освен марката производител . И сега да ми поясниш , като иска да турбинира за какво да даде по - точно 3 бона ? За кутията ли , подбрана по сериен принцип , за шпера , който не може да си купи отделно или за червения капак на клапаните ? Страннна логика ... п.п. Достатъчно съм предценяващ за нещата . Кой по - точно съм подвел , че и това не го схванах ?п.п.2 Ти май не ми схвана логиката в темата на Живко ? / писалия над теб / Като прочетеш пак поста и помислиш малко ще ти стане ясно съм искал да му кажа . Нещата не са само черно и бяло , написани с формули и обяснени с чертежи . Освен за фолиото му казах , че най - смисления му тунинг за предназначението на колата му го има - разбира го като му загрее колата на 30гр . Това , приятелю , да ти поясня му е газовия инжекцион . п.п.3 Знам , че хонда и газ са 2 взаимноизключващи се неша , но ...

Редактирано от barsi
  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кучето си лае кервана си върви :ph34r:/>

  • Нагоре 4

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

п.п.3 Знам , че хонда и газ са 2 взаимноизключващи се неша , но ...

Опитай се само да ми го обясниш на лично защо е така и ако имаш една глупост в обяснението, колкото и да е незначителна тя ще бъде последеното нещо което си написал в този форум. Достатъчно те търпяхме със всичките те акаунти. Съвет от мен, недей да пробваш търпението на целия екип, то се е изчерпало вече.
  • Нагоре 3
  • Надолу 3

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...