LeAd!nGaLL 0 #1 Публикувано 20 Март, 2013 Тъка де въпроса ми е следния притежавам civic 8 gen от около година кара я жена ми и естествено заради самия дизаин на колата при връщане на зад е невъзможно да се види нищо ако не се връща на огледала което се оказва непосилна задача за нея та реших да и сложа камера за задно виждане тай като колата има навигация и го има като екстра (допълнителна в смисъл) въпроса ми е дали някои се е сблъсквал с това и ако може да ми каже има ли изводи от навигацията до багажника и да ми препоръча камера до 200 250 лв ще е страхотно защото в хонда ми искат космически суми П.П Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogo 25 #2 Отговорено 21 Март, 2013 Наскоро имаше същата тема потърси я - може да има нещо, което да ти свърши работа... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LeAd!nGaLL 0 #3 Отговорено 22 Март, 2013 Или не мога да я намеря или вече я няма..ако някои има представа пишете... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1843 #4 Отговорено 22 Март, 2013 Сигурно е тази тема:http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=78242&st=0&p=1057305126&hl=%C3%90%C2%BA%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BC%C3%90%C2%B5%C3%91%E2%82%AC%C3%90%C2%B0&fromsearch=1entry1057305126 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vodkin_ 120 #5 Отговорено 22 Март, 2013 (Редактирано) аз ще слагам на моя Civic 8 камерка но лятото, защото тогава ми предстои разглобяване на доста елементи от автомобила включително и цялото табло, не че ми е нужна камера, ама като мога да си сложа естествено, че ще се възползвам, а каквито функции може да ми предостави колата смятам да се възползвам. Има най-различни камери, но няма смисал за някоя скъпа. С малко повечко търсене се намират добри оферти, има и Wireless безжичен модул, който е доста практичен при инсталацията на самата камера и не е необходимо да се окабелиава от до. Също някои камери имат и вградени диоди на самата камера, които излъчват инфрачервена светлина и спомагат за по добро виждане през ноща. Просто по добре погледни някои модели камери, повечето от тях имат видео тест и може да добиеш представа дали това би те устройвало ТУК има подобна тема, има линккове към сайтове, също може и да погледнеш ТУК .Гледай цените добре, защото има едни и същи модели камери, които се предлагат на по висока цена аз пазарувам от този САЙТ , там също има камери и най-важното е, че доствката е безплатна Редактирано 22 Март, 2013 от vodkin_ 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LeAd!nGaLL 0 #6 Отговорено 22 Март, 2013 аз ще слагам на моя Civic 8 камерка но лятото, защото тогава ми предстои разглобяване на доста елементи от автомобила включително и цялото табло, не че ми е нужна камера, ама като мога да си сложа естествено, че ще се възползвам, а каквито функции може да ми предостави колата смятам да се възползвам. Има най-различни камери, но няма смисал за някоя скъпа. С малко повечко търсене се намират добри оферти, има и Wireless безжичен модул, който е доста практичен при инсталацията на самата камера и не е необходимо да се окабелиава от до. Също някои камери имат и вградени диоди на самата камера, които излъчват инфрачервена светлина и спомагат за по добро виждане през ноща. Просто по добре погледни някои модели камери, повечето от тях имат видео тест и може да добиеш представа дали това би те устройвало ТУК има подобна тема, има линккове към сайтове, също може и да погледнеш ТУК .Гледай цените добре, защото има едни и същи модели камери, които се предлагат на по висока цена аз пазарувам от този САЙТ , там също има камери и най-важното е, че доствката е безплатна Защо ти е да я преразглобяваш така де моята прави едни въртели с чистачките но не мога да я засега кога точно като тръгна на дълъг път и започват да спират където си поискат ту по средата или в крайна горна точка или най често тръгват и спират 10 сантима нагоре от нормалното...някакви идеи от какво може да е.че ме дразнят и някои път ще ги оскубя на пътя и ще ги хвърля в някоя канавка... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vodkin_ 120 #7 Отговорено 23 Март, 2013 Защото, ше и правя вибро и шумоизолация, ще изолирам места, както на обичайните места (врати, капак, под и т.н.), така и на някои други не толкова обичайни места, а именно вътрешната част на таблото където позволява и на някои други елементи. Предстои изкарване на кебели от audio-то за USB и iPod, както и препинаване на други кабели, защото ще инсталирам някои допълнителни джаджавки и няма как да не минат от там. Затова смятам да го правя на куп и то лятото когато е топло, защото отнема време, а и бирата върви по добре когато е топло Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LeAd!nGaLL 0 #8 Отговорено 23 Март, 2013 Еми супер..но ако някои има някакви идеи за чистачките много ще му бъда благодарен!!!а от носно за моята хондичка 2008 е с почти всичките екстри за модела като изключим подгяването на седалките и парктроника иначе всичко друго е на лице панорамния таван ксенонните навигацията а и я взех на сравнително малко километри 11500 направо си беше нова но номера с чистачките взе да го прави тази зима... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JunkieXL 25 #9 Отговорено 24 Март, 2013 Здравейте от доста време се каня да попитам някой. Моята 8 ген е спорт вариант и фабрично няма ксенон. Иска ми се да и сложа, но незнам дали е добре като идея да слагам не фабрични добавки. Има ли принципно някаква разлика в самите фарове при варианта с и без ксенон. Ако някой е слагал допълнително ксенон може да сподели дали има някакви оплаквания и дали си заслужава. Знам че за самия ксенон е хубаво да има опция за измиване на фаровете, а аз това го нямам и това също ме притеснява и незнам дали си заслужава. В момента съм доволен от фабричните ми светлини, но все пак.Благодаря предварително за мненията ви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vodkin_ 120 #10 Отговорено 24 Март, 2013 (Редактирано) Еми супер..но ако някои има някакви идеи за чистачките много ще му бъда благодарена от носно за моята хондичка 2008 е с почти всичките екстри за модела като изключим подгяването на седалките и парктроника иначе всичко друго е на лице панорамния таван ксенонните навигацията а и я взех на сравнително малко километри 11500 направо си беше нова но номера с чистачките взе да го прави тази зима... Колега смени бушончето на чистачките и мисля , че проблемът ти ще бъде решен ако не се оправи е възможно вече да е в релето или в самото моторче на чистачките. Но мисля, че е от бущона а по въпроса на колегата JunkieXl с ксенона слагай смело, но си вземи хубав ксенон, а не някой за 40,50,60 лв, защото вероятността да ти прави някакви аномалии е голяма. Довери се на по хубав и също гледай човека, който ще ти го слага да си разбира от работата, а не да се учи на твоята кола. Слагали са ми евтин ксенон, но не на Хондата и имаше малки проблеми, но определено с ксенона се родих, казвам родих, защото преди светеха като фенерче. Специално за ксенона може да намериш доста информация в интернет, какви проблеми може да имаш, какъв, защо и т.н. мнения много , аз определено бих си сложил а и видимостта все пак трябва да е 10+. А за измиването на фаровете няма нищо общо, две отделни неща. Вярно, че вървят пакет при Хондата, но няма никакво значение, че няма да имаш. Ако имаше пръскалки щеше да пълниш казанчето с препарат по-често като мен, защото доста материал хабят Редактирано 24 Март, 2013 от vodkin_ 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JunkieXL 25 #11 Отговорено 24 Март, 2013 Еми супер..но ако някои има някакви идеи за чистачките много ще му бъда благодарена от носно за моята хондичка 2008 е с почти всичките екстри за модела като изключим подгяването на седалките и парктроника иначе всичко друго е на лице панорамния таван ксенонните навигацията а и я взех на сравнително малко километри 11500 направо си беше нова но номера с чистачките взе да го прави тази зима... Колега смени бушончето на чистачките и мисля , че проблемът ти ще бъде решен ако не се оправи е възможно вече да е в релето или в самото моторче на чистачките. Но мисля, че е от бущона а по въпроса на колегата JunkieXl с ксенона слагай смело, но си вземи хубав ксенон, а не някой за 40,50,60 лв, защото вероятността да ти прави някакви аномалии е голяма. Довери се на по хубав и също гледай човека, който ще ти го слага да си разбира от работата, а не да се учи на твоята кола. Слагали са ми евтин ксенон, но не на Хондата и имаше малки проблеми, но определено с ксенона се родих, казвам родих, защото преди светеха като фенерче. Специално за ксенона може да намериш доста информация в интернет, какви проблеми може да имаш, какъв, защо и т.н. мнения много , аз определено бих си сложил а и видимостта все пак трябва да е 10+. А за измиването на фаровете няма нищо общо, две отделни неща. Вярно, че вървят пакет при Хондата, но няма никакво значение, че няма да имаш. Ако имаше пръскалки щеше да пълниш казанчето с препарат по-често като мен, защото доста материал хабят Благодаря много за мнението, ще се по интересувам какъв ксенон се препоръчва и ще видя колко ще ми излезне, защото ми се иска като слагам да бъде и на къси и на дългите и предполагам че сумата ще е х2. Ако някой си е слагал, може да препоръча марка, модел и т.н. Мисля че в Бултрако Пловдив ми го предлагаха на Angel eyes или нещо подобно, но си мисля че Philips би трябвало да са по-добре. Иска ми се ако ще слагам да бъде с цвят на оригинала мисля че се води 4300к, не съм много сигурен. Значи няма проблем че фаровете не са с лупи и нямат автоматично да се регулират и настройват? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LeAd!nGaLL 0 #12 Отговорено 24 Март, 2013 Моят десния изгоря поръчах го нов и за него дадох 300 кинта но да чукам на дърво нищо му няма вече годиa.А отново чистачките благодаря ще сменя бушона и ще ви кажа... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JunkieXL 25 #13 Отговорено 30 Март, 2013 Здравейте,днес като се рових из нета намерих много интересен модул за дясното странично огледало. Това което ми хареса беше, че като се включи на задна предавка и само дясното странично огледало си променя позицията и се мести надолу, така че да ти е по-удобно за маневринане. След като се изключи се връща в нормална позиция.Някой знае ли нещо за този модул, имаме ли го фабрично или не. Иска ми се само ако го имаме фабрично, ако е нещо до настройка и т.н. Другото което забелязвам е че някой модели при заключване и страничните огледа се прибират автоматично, след което като се запали колата автоматично се връщат в нормална позиция. Това със сигурност е настройка, но незнам дали всички модификации могат да го направят, аз имам функция за автоматично прибиране на страничните огледала, но само ако аз си ги прибирам с бутон от вратата.Някой знае ли нещо по тези неща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gplachkov 0 #14 Отговорено 5 Април, 2013 Ако някой си е слагал, може да препоръча марка, модел и т.н. Мисля че в Бултрако Пловдив ми го предлагаха на Angel eyes или нещо подобно, но си мисля че Philips би трябвало да са по-добре. Иска ми се ако ще слагам да бъде с цвят на оригинала мисля че се води 4300к, не съм много сигурен. Значи няма проблем че фаровете не са с лупи и нямат автоматично да се регулират и настройват?Здравей,Аз наскоро разбрах, че фаровете ми са по английски стандарт и сложих биксенон с лупи. Регулират се спокойно през фабричните врътки на рефлектора. Дългите пък ги отделих от веригата и им сложих DRL модул. Ето и резултата цък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vodkin_ 120 #15 Отговорено 6 Май, 2013 колега, много добре изглежда с лупите ;)/>, ако не е проблем, качи една снимка на предницата, да се видят и двата фара Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове