ZaRRicK 330 #1 Публикувано 18 Март, 2013 (Редактирано) Здравейте, Препоръчайте ми някакво лепило от рода на поксипола, но ако може да е по-здраво. Трябва ми за да укрепя няколко изкъртени гайки в пластмасов спойлер. Чувал съм за някакви на които им викат "течен метал" или може би такова за радиатори, но не съм запознат. Кои са най-здравите (дори ако се наложи индустриални) лепила на нашия пазар. Трябва да та става много твърдо и здраво като се втвърди, за да укрепи добре държащите гайки. За момента се сещам за поксипол, което съм ползвал за други неща и съм относително доволен. Другото за което се сещам е епоксидна смола, но не съм сигурен колко здраво стяга и дали няма да се спука/начупи от вибрациите при движение. Просто искам да съм сигурен че, като ги омажа и вградя гайките, ще стане здраво и няма да ми изпадне крилото някъде по пътя. Моля дайте препоръки!Благодаря!П.С. Не знам дали темата не трябва да е в "техническия раздел". Ако модераторите преценят да я преместят. Редактирано 18 Март, 2013 от ZaRRicK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 974 #2 Отговорено 18 Март, 2013 Ползвал съм на Бизон двукомпонентно лепило.Беше като пластелин с 2 цвята.Смесваш ги с ръце като е препоръчително да си с ръкавици , че като изсъхне и трудно пада.Лепи много здраво пластмаса т.е това което лепих беше на приятел страничното огледало на фиестата.Вече 2ра година няма проблеми и не е мръднало.Става наистина много здраво като изсъхне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
j0rsh 20 #3 Отговорено 18 Март, 2013 +1 за течния метал bison и аз го препоръчвам лепил съм радиатор, няма грешка! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
purkinie 16 #4 Отговорено 18 Март, 2013 SunFix , пак е от рода на поксипола , но е много по-добро от него! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nnikolov 0 #5 Отговорено 18 Март, 2013 +1 за течен метал,лепил съм моторна пръскачка преди 2 години която има много вибрации до сега не е мръднала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vodkin_ 120 #6 Отговорено 18 Март, 2013 Колега виждам, че си от Бургас, препоръчвам ти да отидеш в магазина на WURTH ,който се намира ул.Одрин 19 в сградата на бизнес център "АПОЛО" -стрелбището. Доказали са се в бранша с много качествени продукти. Скъпи са им продуктите, но поне получаваш качество. Доколкото знам са доста добри в химията и 99% ще намериш това което търсиш. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cekocek 121 #7 Отговорено 18 Март, 2013 Залепи го с пластмаса, иди при тия, които "заварят" брони Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове