tro6evo 1 #1 Публикувано 12 Март, 2013 Привет колеги интересно ми е .. а и имам желание и аз да се разхождам така БЕЗ ПРЕДЕН РЕГИСТРАЦИОНЕН НОМЕР ... та въпроса е , има ли вариант тук в България това да се случи , понеже знам че в други страни след като колата ти се води тунинг ..имаш право да караш без предния номер ,само със заден .. и гледам едно черно купенце из варна се разцъква без номер , ако се чудите кой е вижте го в клипа на Thugga Ще се радвам някой да знае нещо по въпроса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #2 Отговорено 12 Март, 2013 (Редактирано) В България на всички МПС та с изключение на мотоциклети, мотопеди и ремаркета, трябва да имаш и двете табели. Ако караш без предната съм сигурен, че ще те спират често КАТ и ще ти правят проблеми.По-компетентните ще се изкажат по-добре по въпроса. Редактирано 12 Март, 2013 от βείεβ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #3 Отговорено 12 Март, 2013 (Редактирано) Можеш,но при първото спиране и си без книжка п.с.Просто се намираш на приказка,или си търсач на силни усещания? Редактирано 12 Март, 2013 от policeman 3 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tro6evo 1 #4 Отговорено 12 Март, 2013 Абе братле .... не го пиша тва щото си нямам друга работа , интересно ми е и питам ... и да междудругото съм търссач на силни усещания ама тва няма нищо общо с въпроса ми ..... и нека който със сигурност знае отговор да казва 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #5 Отговорено 12 Март, 2013 Можеш,но при първото спиране и си без книжка п.с.Просто се намираш на приказка,или си търсач на силни усещания? Ето ти го отговора от първоизточник ! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #6 Отговорено 12 Март, 2013 Ако имаш достатъчно пари можеш да караш и без 2-та ако искаш. За това и сме на това положение в България. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #7 Отговорено 12 Март, 2013 Няма държава в света която да ти позволи да караш без преден номер понежи си "тунингован".Има страни в които колите нямат предни номера,а също и в някои щати на САЩ.Въпросното варненско купе е с щатска регистрация,от щат в който няма предн номер,и за това си кара без него 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todorov365 8 #8 Отговорено 12 Март, 2013 В Англия може да се кара без преден номер 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tro6evo 1 #9 Отговорено 13 Март, 2013 хахах каква щатска регистрация има купето като регистрацията си му е абсолютно българска при това Варненска :D 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #10 Отговорено 13 Март, 2013 За различни коли говорим явно 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #11 Отговорено 13 Март, 2013 Ми карай и ти,що питаш тогава? 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Me Gusta 137 #12 Отговорено 13 Март, 2013 Значи страхотна гъзарийка си е без номер аз ти предлагам свали и задния направо 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Окич 69 #13 Отговорено 13 Март, 2013 Аз съм карал без номера от една автокъща в Русе, до КАТ Силистра... Добре, че на началника му беше ден, иначе не знам как щях да се измъкна от там, като разбраха, че съм нямал никакви номера и съм там за регистрация... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #14 Отговорено 13 Март, 2013 Ми карай и ти,що питаш тогава?Брей то човек да не попита нещо и се почва !!!!!!!! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
THGBSS 29 #15 Отговорено 13 Март, 2013 Не е позволено и не е правилно да се кара без преден номер, но всички знаем колко красиви стават, когато регистрацията липсва, а ние снимахме клип. Извинявам се за създалото се напрежение в темата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5th_Generation 14 #16 Отговорено 14 Март, 2013 И аз да кажа като потърпевщ аз карам купето и го правя по собствен избор,тъй като не съм измислил още как да закрепя номера отпред.....за мой късмет не успяха да ме хванат 2 сед - което не е похвално!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #17 Отговорено 14 Март, 2013 Човека пита,ние отговаряме.Има ЗДвП в който всичко пише,а се предполага,че всички водачи сме държали изпит по него.В него има и санкциите за всяко нарушение,което се извършва.Какво още има да се коментира? 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tro6evo 1 #18 Отговорено 14 Март, 2013 пффффф май да взема следващия път да се допитам до няква комисия дали е редно да питам квото и да било и тогава да си постна тука а ? има ли нещо такова ? и ко ми ги цъкате тея минусчета на репотацията , сякаш съм ви нарязал гумите и са ви теглил по 1 майна на всичките и да бе мерси за предложението и задния номер още днеска го махам и съм гъзар номер 1 в БГ .... Иначе евала на нашия човек Thugga за песничката и евала на братлето с купето !!! мн красиво е станало !!! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #19 Отговорено 14 Март, 2013 Ми то е така , не може всеки да пита каквото си иска :lol:/>:lol:/>:lol:/> 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1562 #20 Отговорено 14 Март, 2013 (Редактирано) В Англия може да се кара без преден номерЯ пак?!Освен че е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да имаш преден и заден номер, формата, размерът на табелата, шрифта, и големината на символите също трябва да са съгласно закона. Даже и разстоянието между символите е от значение.Няма значение, че табела можеш да си направиш във всеки магазин за авточасти, дори и през ebay.Единствената свободия е, че можеш да си го поставиш, където искаш отпред, стига да е видим за камерите, с които са осеяни пътищата в Англия Редактирано 14 Март, 2013 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5th_Generation 14 #21 Отговорено 18 Март, 2013 Човека пита,ние отговаряме.Има ЗДвП в който всичко пише,а се предполага,че всички водачи сме държали изпит по него.В него има и санкциите за всяко нарушение,което се извършва.Какво още има да се коментира? policeman,имам едно въпр. искам да си искарам за предната броня малък номер тип като на ралийджиките.възможно ли е и как? виждал съм преди време един лотус от плевен имаше във варна....никой не успя да ми обясни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todorov365 8 #22 Отговорено 18 Март, 2013 (Редактирано) В Англия може да се кара без преден номерЯ пак?!Освен че е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да имаш преден и заден номер, формата, размерът на табелата, шрифта, и големината на символите също трябва да са съгласно закона. Даже и разстоянието между символите е от значение.Няма значение, че табела можеш да си направиш във всеки магазин за авточасти, дори и през ebay.Единствената свободия е, че можеш да си го поставиш, където искаш отпред, стига да е видим за камерите, с които са осеяни пътищата в Англия :cool:/>/>Да пак казвам може,но явно си обеден,че е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да имаш преден номер ,но както и да е не ми се спори. Редактирано 18 Март, 2013 от todorov365 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #23 Отговорено 18 Март, 2013 (Редактирано) Аз лично съм потърпевш от такава ситуация. Карах си колата на бояджия без предна броня и преден номер , говорим за разстояние от 2 км. , от вкъщи до бояджията. Спряха ме господата полицай, написаха ми акт и след един месец разбрах че ми вземат книжката за 3 месеца заради това че съм нямал преден номер , не че нямах , беше на предното стъкло , но хората не ги интересуваше. Та това е моята история от преди 7,8 години.Има си закони в тая "Държава" и повечето от тях трябва да се спазват :lol:/>/> Редактирано 18 Март, 2013 от BOSS`HOGG 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #24 Отговорено 18 Март, 2013 Човека пита,ние отговаряме.Има ЗДвП в който всичко пише,а се предполага,че всички водачи сме държали изпит по него.В него има и санкциите за всяко нарушение,което се извършва.Какво още има да се коментира? policeman,имам едно въпр. искам да си искарам за предната броня малък номер тип като на ралийджиките.възможно ли е и как? виждал съм преди време един лотус от плевен имаше във варна....никой не успя да ми обясниМалък не може,има си стандарт,т.е. табелите са по БДС.Можеш да си сложиш квадратен,но това е трябвало да стане при регистрацията на Бг номера.Всичко друго може,но само на писта,или на пътища,които не са за обществено ползване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Micho 65 #25 Отговорено 19 Март, 2013 Човека пита,ние отговаряме.Има ЗДвП в който всичко пише,а се предполага,че всички водачи сме държали изпит по него.В него има и санкциите за всяко нарушение,което се извършва.Какво още има да се коментира? policeman,имам едно въпр. искам да си искарам за предната броня малък номер тип като на ралийджиките.възможно ли е и как? виждал съм преди време един лотус от плевен имаше във варна....никой не успя да ми обяснипак във Варна предната седмица видях и някаква оранжево-черна Импреза с такъв малък номер, а задния си беше нормален, също като Лотуса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #26 Отговорено 19 Март, 2013 Явно не ме разбирате.Може,стига да не те спират,че отнасяш АКТ-а. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Micho 65 #27 Отговорено 19 Март, 2013 Разбрахме, разбрахме, все едно нямаш номер ..и е хубаво, че има с кой да се консултираме тук за подобни въпроси, просто споменах че въпросния лотус не е единствен случай, а явно има доста "газета" 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5th_Generation 14 #28 Отговорено 22 Март, 2013 Аз лично съм потърпевш от такава ситуация. Карах си колата на бояджия без предна броня и преден номер , говорим за разстояние от 2 км. , от вкъщи до бояджията. Спряха ме господата полицай, написаха ми акт и след един месец разбрах че ми вземат книжката за 3 месеца заради това че съм нямал преден номер , не че нямах , беше на предното стъкло , но хората не ги интересуваше. Та това е моята история от преди 7,8 години.Има си закони в тая "Държава" и повечето от тях трябва да се спазват :lol:/>/>/>BOSS,аз мисля,че всичко е било породено от факта,че господата полицаи всъщност не са били инофрмирани за обществения авторитет с който разполагаш!Сега това вече няма как да стане policeman,благодаря за инфото,ще рискувам 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cool24 46 #29 Отговорено 23 Март, 2013 рискувай, рискувай... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове