J's Racing BB8 49 #1 Публикувано 8 Март, 2013 Здравейте.Въпроса ми е дали трябва да минавам преглед ситуацията е таква.В талончето пише,че е валиден до 07.02.2013 на стикера пише 02.2012 НО си прехвърлях колата на 11.09.2012 и в кат не ми дадаха ново талонче и нов стикер а просто задраскаха стария номер и написаха новия в талончето.И ми казаха,че прегледа ми е валиден до 11.09.2012-т.е от както съм я регистрирал на мое име(все пак там минавам преглед)но никаде не пише,че е "направен" преглед.И сега някои полицай може ли да ме заръба ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 926 #2 Отговорено 8 Март, 2013 Не ще те "заръба" направо ще ти напишат акт!И защо си мислиш, че ние сме по светнати от КАТ?Прегледа на КАТ не издава талон за преглед!И двете ти дати са изтекли.Отивай на преглед, да не плащаш двойно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #3 Отговорено 8 Март, 2013 Когато купиш кола с действащ преглед датата на годността не се променя. Това че на талончето пише стария номер не ти пречи защото пише и рама там.Както каза колегата го дата ти е изтекла и отивай да минаваш преглед, че както го направиха с тея новите талони след като закъснееш глобата е 250 или 500 лв. /нямам точен спомен но нещо такова ми казаха в ПГТП/. Ако има колега който работи в ПГТП нека сподели как стой въпроса с глобите и кой точно ги прави пункта или КАТ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #4 Отговорено 9 Март, 2013 Мини си на преглед.Глобата е до 50лв.съгл.чл.181т.2.1 от ЗДвП Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
инж. Матев 7 #5 Отговорено 9 Март, 2013 (Редактирано) Глобата е Малката Беда... С изтекъл ТП, нито ГО, нито Каско Важи... Редактирано 9 Март, 2013 от инж. Матев 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #6 Отговорено 9 Март, 2013 Да,така е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #7 Отговорено 9 Март, 2013 Днес ходих да минавам но беше затворено.Сега ще ме глобят ли като отида да минавам? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #8 Отговорено 10 Март, 2013 Няма бре,споко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #9 Отговорено 10 Март, 2013 Като отидеш - не, докато отиваш е възможно... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове