HondaFan87 1 #1 Публикувано 7 Март, 2013 Колеги решил съм да си повдигна спойлера, но нещо не мога да видя как да го направя.Ако някой го е правил нека сподели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enchev87 59 #2 Отговорено 8 Март, 2013 Имаше такава тем, някви подложки се слагаха, даже един пич си го беше направил с хидравлика. С бутон регулираше положението му, имаше и клип.Потърси в гоогле. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
White`DeviL 9 #3 Отговорено 8 Март, 2013 http://www.ek9.org/forum/interior-exterior/35113-how-tilt-stock-ek-spolier-pic-heavy.htmlПримерно така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #4 Отговорено 8 Март, 2013 Значи сенника се държи на 4 шпилки с гайки.Аз мойто го повдигнах като на задните 2 подложих две гумени тампончета.Лошото е, че в момента се държи само на две гайки, тъй като, шпилките са много къси и като сложих тампоните няма как да завия гайките.Намислил съм да удължа задните шпилки и да ги хвана и тях,но ще видим кога ще е за сега не е хвръкнал още, ще видим колко ще изкара. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #5 Отговорено 8 Март, 2013 Виж кво съм писал по въпроса в тази тема: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=59488&st=0&p=1057200932&hl=%D1%82%D1%80%D1%8A%D0%B1%D0%B0&fromsearch=1entry1057200932 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #6 Отговорено 8 Март, 2013 Ето как се е получило при мен, по начина който ти споделих.Преди малко даже му лепнах карбоново фолио, ето резултата: 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Buuzar 0 #7 Отговорено 9 Март, 2013 А въпроса ми е при 5та хеч дали ще стане това със спойлера ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #8 Отговорено 9 Март, 2013 При пета става по добре защото се държи на вси4ките 4 болта.докъто при 6та остава на 2. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #9 Отговорено 14 Март, 2013 Не е задължително, да остава на два.Ако се удължат шпилките може да се завият и другите две гайки.При мен е на две, защото ме домързя да си играя да ги удължавам, но и това, ще стане скоро. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFan87 1 #10 Отговорено 15 Март, 2013 Благодаря за коментарите, ZaRRick прегледах и твоя пост, доста е полезен Скоро това ще направя и ще постна снимка как е станало Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gonso221 18 #11 Отговорено 15 Март, 2013 Най-лесна става с ето такава гайка и си хващаш споилерчето от долу с късо болче )) 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFan87 1 #12 Отговорено 15 Март, 2013 Най-лесна става с ето такава гайка и си хващаш споилерчето от долу с късо болче )) Това никак не е лошо като идея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Silvergreen 3 #13 Отговорено 16 Март, 2013 Извинявам се за тъпия въпрос, но ....С каква цел се прави това повдигане, само визуален ефект ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #14 Отговорено 16 Март, 2013 (Редактирано) Това е мой отговор на същия въпрос, задеден ми на лични от колега : " Ами аз направих следното нещо. Свалих кората ( или там каквото се води) отзаде за да мога да развия гайките (общо са 4). С една от тях отидох в магазина и намерих дълги болтове (целите с винт), че нямаше шпилки, които да пасват на гайката. След това купих двойни гайки, едни такива около 3 см. са (такива каквито е показал колегата по-горе). Отрязах от болтовете (шпилките) парчета около 4-5 см. Завих от външната страна на колата, не от вътре, гайката до средата и на нея завих отрязаните парчета (само на задните болтчета). После ги стегнах и по обратния ред сглобих всичко. Остава една малка дупчица в средата, където по принцип има щипка, която обаче неможе да стигне след като спойлера е по-високо. Въпросната дупчица я запълних с малко силикон. По така направения начин може да си вдигаш или спускаш спойлера колкото искаш, получава се нещо като реглаж Мислех да слагам нещо с което да уплътня празното място от стъклото до спойлера, ама се отказах, не се цапа много и не тече вода Като цяло е много елементарно. Целта е : Визия и нищо друго ;)/>/> Редактирано 16 Март, 2013 от www.spirit Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kovachev91 16 #15 Отговорено 19 Март, 2013 Тези дни ще опитам и аз и ще пусна някой друга снимка Много ефектно се получава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #16 Отговорено 19 Март, 2013 И аз съм го направил така,ама някои може ли да даде идея с какво да се скрие това което се вижда под него,защото много грозно се вижда стъклото до където свършва и сичко от долу на третия стоп.Аз сложих едно гумено уплътнение но смятам още да го повдигам и ще се отвори голяма дупка.Тея дни ще кача и снимка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFan87 1 #17 Отговорено 24 Март, 2013 Аз го повдигнах с ето тези гайки и се получи добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #18 Отговорено 3 Април, 2013 Само аз ли не мога да схвана на кои болтове се слагат тези гайки. На двата крайни болта или на средните два Аз сега пробвах с по две гайки да слагам отвън на стъклото но не се получава, или пада долу целия спойлер или стърчи над тавана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #19 Отговорено 3 Април, 2013 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #20 Отговорено 7 Април, 2013 Да и аз си взех абсолютно същите гайки, завивам ги докрай на болтовете и целия спойлер пада по-ниско от нивото на тавана и това ме дразни адски. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #21 Отговорено 9 Април, 2013 Колега, нещо не схващам. Как така пада под нивото на тавана? Да не би да правиш нещо грешно. Като цяло предната част трябва да си остане на същото ниво, а задната да се повдигне, колкото желаеш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #22 Отговорено 10 Април, 2013 Ето какво се получи при менеhttp://prikachi.com/images/479/6111479y.jpghttp://prikachi.com/images/487/6111487f.jpghttp://prikachi.com/images/489/6111489b.jpg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #23 Отговорено 10 Април, 2013 Ами да, общо взето е това Може да си го вдигаш още ако желаеш, поне при мен е така А за предната част, ако искаш да е по-високо, може да и подложиш някоя друга шайбичка, но и така е добре, мисля че всички сме така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondatt 0 #24 Отговорено 10 Април, 2013 Колеги из постовете се спомена че може и при 5та хеч. Може ли да споменете как става и ако някой има някоя снимка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове