crv-fan 3 #1 Публикувано 18 Февруари, 2013 Оказа се че е избил предния десен амортисьор на джипа и трябва смяна. Та въпроса е какви да сложа ? Обаждах се на едно място и ми казаха 285 кинта за Каяба или нещо такова. Някакви съвети ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1549 #2 Отговорено 18 Февруари, 2013 Съвети ...Нямам никаква представа от марки и цени!Иначе аз бих сменил и двата, но ако е възможно не на тази цена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crv-fan 3 #3 Отговорено 18 Февруари, 2013 Да ще ги сменям и двата защото иначе няма смисъл. засега майстора каза че щял да провери нещата как са но аз искам да се информирам отделно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nicki 12 #4 Отговорено 18 Февруари, 2013 Защо не го свалиш и пробваш да го рециклираш? Не си писал от къде си, но ако си от СФ има един майстор в Овча купел. Сега не се сещам за телефон, но ако се разровя бих могъл да го намеря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didodi 1 #5 Отговорено 23 Февруари, 2013 В Ауто плюс са 256.60 за брой на Боге-немски.Боге правят амортисьори за Оригинално вграждане на повечето немски автомобили и са добри като цяло.И наистина сменяй двата да върви гаранцията от 2 години Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crv-fan 3 #6 Отговорено 25 Февруари, 2013 Оказа се, че има един тука който ги поправя за 20 кинта бройката ( ако успееш да го накараш ) и ще пробвам първо това. Ако не стане тогава ще взимам нови. Благодаря на отзовалите се. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vendesign 4 #7 Отговорено 27 Март, 2013 Aз си купих монро преди 3 години, 250 лв парчето. Интересното е че и при мен беше избил само единия, но не помня кой. Здравия го имам.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRING 45 #8 Отговорено 1 Април, 2013 Доволен ли си от Монро-то ?И моите са за смяна и се колебая между Монро някаква специална серия 267 лв и Каяба ексел Г 289.Мога да поръчам и Кони , но предлагат само спорт модела , който ме притеснява дали няма много да втвърди колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vendesign 4 #9 Отговорено 8 Април, 2013 Честно казано, не знам дали бих усетил разлика. Май съм доволен, щом нямам причина да съм недоволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове