Emo1234 6 #1 Публикувано 13 Февруари, 2013 Някои знае ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spooner 11 #2 Отговорено 13 Февруари, 2013 В АРЗ Първомай имат такава техника, но като гледам ти е далече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emo1234 6 #3 Отговорено 13 Февруари, 2013 Ами аз така ли иначе ще трябва с куриер да го пращам, За тази фирма може ли дами дадеш данните да се свържа с тях, и те с някакво производство ли се занимават или с услуги. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spooner 11 #4 Отговорено 14 Февруари, 2013 (Редактирано) Само да намеря координати и ти ги давам, че един приятел ги има. Това е едно времешния авто ремонтен завод. Редактирано 14 Февруари, 2013 от spooner Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #5 Отговорено 14 Февруари, 2013 Защо мислиш,че има нужда от баланс? Аз карах със стърган маховик около 5-6 месеца,не ми направи проблем.Важно е стругаря да работи добре с Часовника...... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #6 Отговорено 15 Февруари, 2013 По принцип до 5 грама е допустимо, но според мен си е задължително да му направиш баланс. Във Варна някъде под Аспарухово ги правиха също... по запознатите да споделят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Драгойчо 439 #7 Отговорено 15 Февруари, 2013 След скромния ми опит с маховиците, стъргането се оказа не чак толкова трудно, след като намериш точен майстор. Но, баланса... е те тук идва голямата издънка - почти всички започват с "нема проблеми, ше го балансираме", докато не скочиш с въпрос за динамичен баланс, какъвто всъщност е нужен - тогава млъкват и разбираш, че си оставаш със стъргането и молитвите, това нещо да не реши да изпада в резонанс когато позадържиш малко повече в червеното, недай Боже преди него.И така, по спомен, някой каза, че в БГ май имало само едно място с истински баланс на маховици. Лошото е, че не помня дори кой го каза. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spooner 11 #8 Отговорено 17 Февруари, 2013 координати:Авторемонтни заводи АД /АРЗ АД/ - Първомай Булстат 825393416 Адрес ул. Омуртаг № 2 Град Първомай Пощенски код 4270 Държава България Телефон 0336 3035 Факс 0336 2391 не намерих мобилен номер, дано това да ти свърши работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #9 Отговорено 17 Февруари, 2013 А на обороти? (ако има някой информация) Колегите от Първомай така и не казаха нищо за един колянов вал.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове