drakonkata 80 #1 Публикувано 1 Февруари, 2013 След дълго ровене из форума не открих темичка за нежната половина на форума.А ако случайно вече я има,се извинявам предварително …Целта на тази тема е да видим колко на брой сме Хонда фенките И ако решите да се престрашите може да прикачите някоя интересна снимчица или да кажете нещо интересно за себе си …ще стане още по-интересна темичката … И така започвам с мене : 1 Здравейте казвам се Мария,но повечето от вас ме знаят като drakonkata във форума.Аз карам Хонда Сивик 6 генерация хеч. Повечето ми занимавки са свързани с пътувания из БГ забележителностите и рисуването. 14 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #2 Отговорено 1 Февруари, 2013 Само да не стане като ТУК 3 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakonkata 80 #3 Отговорено 1 Февруари, 2013 Надявам се,че няма да стане, хайде Колежки (момичета) поне да се преброим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivo Myankov 64 #4 Отговорено 2 Февруари, 2013 Да добавя и сестричката ми. И 2те хондички са мои. Тоест бях с едната и преминах на другат, и за около месец бях с 2.Та сестра ми понякога кръжи с моето хондле. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #5 Отговорено 3 Февруари, 2013 Тук момичета отдавна няма бе,всички вече ги направихме жени. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #6 Отговорено 3 Февруари, 2013 Ш...i....т ,...и тихо, Dog...:)/>Тук, това, нека не е тема за мечти или разядка... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skylinkata 31 #7 Отговорено 4 Февруари, 2013 Добре де, +1. Аз съм Надя Но мъжката част да внимавате да не заключат темата заради вас пак !!! 10 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakonkata 80 #8 Отговорено 4 Февруари, 2013 До тук 3-ри станахме,има напредък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #9 Отговорено 5 Февруари, 2013 Хонда Фенките са доста повече от три и са се доказали през годините с много готини инициативи.Защо сега са толкова скромни незнам. Ето едно малко доказателство подкрепено със снимков материял:http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=49879&view=findpost&p=438903 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Мария Илиева 67 #10 Отговорено 5 Февруари, 2013 (Редактирано) Да се представим щом трябва :)/>/> Казвам се Мария и карам една много голяма красота - CRX VT(благодарение на MAD DOG). ;)/>/> Редактирано 5 Февруари, 2013 от Мария Илиева 13 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakonkata 80 #11 Отговорено 11 Февруари, 2013 До тук сме аз,сестрата на Иво от Варна,Надето,Д-р Конова и Мария Илиева =5 Е хайде де колежки до тук сме 5-т няма ли други да се включат? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plushen gad 20 #12 Отговорено 11 Февруари, 2013 (Редактирано) Хайде и аз да се включа.Аз съм Симона. Колата ми е във форума много от преди мен :)/>/> благодарение на един друг съфорумец. Поздрави на Янев ;)/>/> Редактирано 11 Февруари, 2013 от plushen gad 11 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M&M 236 #13 Отговорено 11 Февруари, 2013 С благословията на жена ми Кремена се включвам с тази снимка преди купето и да попадне в ръцете ми./>.Как човек да не си падне по Хонда като ви гледа снимките..... 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakonkata 80 #14 Отговорено 14 Февруари, 2013 Супер 7-м сме вече… Честит Свети Валентин колежки! Обичайте и бъдете обичани!!! „Аз обичам моята кола Хонда и така ще е за вечни времена” Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addissta 11 #15 Отговорено 14 Февруари, 2013 (Редактирано) Запис и от мен - Адриана и вечно мръсната Prelude 4 P.S. Надявам се, че мога все още да мина към Girl's team-а... Редактирано 14 Февруари, 2013 от addissta 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
temerut 5 #16 Отговорено 15 Февруари, 2013 Тази тема не мога да пропусна...Аз съм Нели и съм собственичка на един от най- "дамско" ориентираните автомобили- HR-V...Еднакво красива и зиме: .... и лете: : 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakonkata 80 #17 Отговорено 20 Февруари, 2013 До тук 9-вет станахме … е само това ли сме?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #18 Отговорено 20 Февруари, 2013 Повече са, но явно са срамежливи. Темата е за момичетата с Хонда, аз съм от отбора на бабите - single player. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #19 Отговорено 21 Февруари, 2013 Girls,Пишейки това предходното, ще ми се, да споделя мнение, че не само прекрасните Ви снимки на Хонда фон - радост за очите , имат смисъл.Има и друго - реплика в типично мъжките Им теми; споделено мнение за продукт, услуга, случка; молба за съвет, песен, виц и др.Полът ни не предполага особени технически познания, не сме силни в спорове, обикновено пишем недорзумения, опитвайки се да споделим проблем или потърсим помощ; има излкючения, разбира се....Иска ми се дамското присъствие в този форум, да е малко по - видимо. Не само за поздрави и похвали. Повечето от темите, в някои раздели предполагат и нашето (вашето) мнение. В неподходящите теми, при отчайващи мнения, модераторите, надявам се, ще се задоволят с реплика.Нека не се ограничваме само в рамките на желания годишен фото календар. Простете, ако съм Ви отегчила или затормозила с писанието си. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakonkata 80 #20 Отговорено 1 Март, 2013 ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!С пожелание за Здраве, Щастие, Късмет,Сбъднати Мечти и Успех навред! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skylinkata 31 #21 Отговорено 6 Март, 2013 Момичетата май са и позабравили за форума ми се струва. Аз пък ще чакам топлото време да ги срещна по улиците. Ако чуете висока музика от Del Sol без таван със "СН" регистрация- аз съм. Ослушвайте се за <-цъкПоздрави :P/>/> 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #22 Отговорено 6 Март, 2013 Поздрави на Del Sol-а ! Нямам шанс за открито небе - слушам си ги на мах в хеча. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakonkata 80 #23 Отговорено 7 Март, 2013 Поздрави от мен с едно лятно парче : My link Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #24 Отговорено 7 Март, 2013 Ето ни и нас - 1 брой гърл и един CRX 10 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakonkata 80 #25 Отговорено 8 Март, 2013 Мили Майки,Дами,Любими,Момичета!Честит Празник 8 март!Нека във Вашата душа винаги да бъде пролет,а щастието, любовта и сполуката да не Ви напускат никога!Желая Ви здраве,Благополучие и безкрайна радост!Нека топлината от този пролетен празник цяла година да сгрява сърцата Ви!Бъдете нежни и красиви, възторжени и вдъхновени!Съхранете женствеността и лъчезарността си!Обичайте и бъдете обичани!Бъдете топла стряха цвете и буен огън за мъжа и най-нежната прегръдка и обич за своето дете!Пожелавам Ви всеки ден да започва с усмивка!Пожелавам Ви всеки ден да завършва с Обичам те!Пожелавам Ви да носите с гордост красотата на всяка възраст!Весел празник! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
j0rsh 20 #26 Отговорено 8 Март, 2013 Честит Ви 8-ми март дами! Много безаварийни километри с хондичките и много весели моменти, здраве, любов, късмет. Off Topic Днес за 99-ти път се празнува международния ден на жените, благодарение на социалистите, които не са ми от любимите, но не ми пречи да ви уважа! Наздраве! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bubilanka 2 #27 Отговорено 9 Март, 2013 и от нас има доста запалени онзи ден се сдобих с 5 та ген. Сивик и вече няколко момченца изгоряха на старта яко 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakonkata 80 #28 Отговорено 11 Март, 2013 bubilanka може ли снимка поне на твоята колица ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakonkata 80 #29 Отговорено 18 Март, 2013 ...затишие пред буря ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daria 37 #30 Отговорено 27 Март, 2013 Скоро и аз ще се включа само да сложа джанти,че не е за показване сега сивушка с железарките 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan44eto 13 #31 Отговорено 27 Март, 2013 Да добавим още една бройка :)/> Казвам се Дани и карам civic 6ген. (англичанка)http://dan44eto.snimka.bg/automobiles/honda.732319.29732123 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lenalee 59 #32 Отговорено 29 Март, 2013 Оп ....Да се разпиша и аз тука ... :)/>/> Някои ме познават вече :)/>/> за другите: Казвам се Калина от Варна на 23 години съм, карам Сивик 98-ма година (леко Розаф ) ето и някоя др снимка: 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #33 Отговорено 29 Март, 2013 Темата е "Honda girls team", а не "Колите на Honda girls team" 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #34 Отговорено 29 Март, 2013 КОлегата иска да каже да си качвате снимки секси-та :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lenalee 59 #35 Отговорено 29 Март, 2013 Хахахах ми нямам ... с колата имам само 1-2 ... предпочитам нея да снимам, а не себе си ... Влачи .. :D/>/> 27 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #36 Отговорено 29 Март, 2013 Ако ви преровя Сурат-тефтерите дали няма да имате? Айде спирам със спама. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daria 37 #37 Отговорено 31 Март, 2013 (Редактирано) Айде ето и моята хонда,грозна не грозна с железните джанти няма да я крия :D/> А аз се казвам Дария от Варна съм и от няколко месеца се радвам на дълго мечтаната сивушка :)/> Редактирано 31 Март, 2013 от daria 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakonkata 80 #38 Отговорено 31 Март, 2013 Супер сте момичета ставаме все повече... Първо,Добре Дошла в отбора на Honda girl Team. Пожелавам ти много незабравими и щастливи моменти със „Сивушка”. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daria 37 #39 Отговорено 31 Март, 2013 Благодаря много ! :rolleyes:/> :honda:/> 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cool24 46 #40 Отговорено 1 Април, 2013 (Редактирано) клавиатурни рейсърки :D/> дариа добре дошла всяка сряда на ОМВ Пчелина след 8 и 30,9 вечерта като и тази седмица ще има месечна в неделя на друго място, апък ако се притеснявате винаги колега може да дойде да ви вземе от някъде и да ви запознае с другите колеги, апък и идват много мацки :lol:/>п.п Само яки мацки Редактирано 1 Април, 2013 от cool24 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове