gamencerista 53 #1 Публикувано 30 Януари, 2013 Здравейте колеги идва ми наум да си поръчам боя под формата на спрей и да пръсна лайсните сини, понеже ми предстои и боядисване на джантите и искам колата да се промени цялостно.Трябва ми такова магазинче в София, но търся доказан магазин понеже боята е доста специфична ( http://gamencerista.snimka.bg/automobiles/civic.667528 ) и в един магазин вече ми направиха боя която няма нищо общо с моя цвят.Предполагам съще че 100-150 мл би трябвало да ми стигнат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 30 Януари, 2013 няма да ти стигнат . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitty 177 #3 Отговорено 30 Януари, 2013 Знам че в горубляне има такъв магазин. Казва ли са ми че са доста добри, но нямам личен опит с тях. Намират се някъде след отбивката за цариградско в ляво, ако не ме лъже паметта адреса е ул. Самоковско шосе 1. С това мога да помогна колега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #4 Отговорено 31 Януари, 2013 150 мл да не стигнат за лайсните ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #5 Отговорено 31 Януари, 2013 Най вероятно няма да стигнат.Ще ти трябва и добра основа за пластмаса.Аз за моите взимах на 3М.Не са мръднали... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tenas 0 #6 Отговорено 23 Февруари, 2013 На улица Симеон има такъв магазин - правил съм спрей при тях и се получи добре. Намира се в близост до Димитър Петков. Имай предвид, че като тръгнеш да пръскас със спрея трябва да го правиш на кратки интервали с изчакване около 15-20 секунди, иначе цвета става друг. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове