nevipa 14 #1 Публикувано 24 Януари, 2013 Здравейте колеги, Отварям темата с цел разучаване на пазара и сравнение на цените. Става въпрос за така наречените олекотени ( Тунинг ) части изработени от Кевлар, Карбон, Стъкломат и др. Моля, който има желание да сподели какво, от къде, колко струва и дали е доволен след това... Благодаря предварително... Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #2 Отговорено 24 Януари, 2013 Аз също имам интерес за задна , трета врата за сивик 6г. хеч , японка . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #3 Отговорено 24 Януари, 2013 Мога да ви помогна с карбоновите.Момчето работи в България и качеството е просто великолепно, а цените поносими.Ако се съберем няколко човека със сходни елементи цената ще падне още.Ако искате да направиме дин пробен списък с нещата , които са ни нужни пък да видим какво ще направи като цени.За кевлар и стъкломат пасувам.- На мен ще ми трябва задна врата за хеч 6-та + ЕК9 крило + преден капак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRING 45 #4 Отговорено 25 Януари, 2013 Задна врата за хеч 6-та + преден капак.И мен ме интересуват тези двете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #5 Отговорено 25 Януари, 2013 Сивик 6-та хеч: ЕК9 крило, евентуално и преден капак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #6 Отговорено 25 Януари, 2013 Темата се превръща в записване за части Преден капак стъкломат за Сивик 6-та хеч тегло 6кг цена 250 лв закупен и изработен от колегата StreetStyle Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #7 Отговорено 25 Януари, 2013 (Редактирано) Драго , говорим си за карбони ве ся модерни ли ще сме или кво ? Дал съм размери на момчето. Обеща разумни цени при 5+бр на избрана част (капак, крило, калник и т.н. ) Надявам се утре да получа информация за $ Редактирано 25 Януари, 2013 от No Limit Performance Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #8 Отговорено 25 Януари, 2013 Абе до вчера русенското от пастета не различавахме ся пък карбон )))))))Матрица като има е по важно В повечето случай за да се направи цена долните пластове под карбона са стъкломат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #9 Отговорено 14 Февруари, 2013 Момчета, до момента сме договорили цена около 600лв за карбонов капак.Въпроса е колко ще успеем да се съберем за да смъкнем поне още едно 30-50лв на бройка.Пратил съм задна врата за да изведат и за нея цена.Трябва ми голямо крило ако някой има за да може да му свалим размерите.Поздрави, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fir3 468 #10 Отговорено 14 Февруари, 2013 Ачо цената променя ли се според капака става въпрос за преден капак на црх ВТ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #11 Отговорено 14 Февруари, 2013 Аз имам интерес към ЕК9 крило Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #12 Отговорено 14 Февруари, 2013 Ачо цената променя ли се според капака става въпрос за преден капак на црх ВТ Ще попитам за да съм сигурен , понеже до колкото разбрах матрицата е най-важна да се извади.Но ако се навие , цената предполагам ще е същата. Пиши ми едно лично за да мога да задам въпрос към момчетата. Аз имам интерес към ЕК9 крило Ами и аз искам , но въпроса е да намерим такова оригинално от някой колега за да може да му се извади калъп.Или поне в момента да ни даде някакви размери , габаритни, за да може да ни се калкулира цена. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове