Shorty 157 #1 Публикувано 10 Януари, 2013 Колеги искам да попитам някой ходил ли е да гледа този Сивик http://www.cars.bg/u901964 .От доста време следя обявата и на пръв поглед забележките за по броните и липсващо огледало.Ако някой я е гледал моля да сподели впечатления има ли смисъл да ходя да я гледам.Също така, ако на някой му е удобно и може да иде да я погледне ще съм благодарен да каже заслужава ли си колата.Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIKap 213 #2 Отговорено 10 Януари, 2013 (Редактирано) От снимките : Колега, хич не ми харесва Даже никак! Редактирано 10 Януари, 2013 от PIKap 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #3 Отговорено 10 Януари, 2013 На мен пък ми харесва, забележките които се виждат са поправими.Интересува ме да няма ръжди и мотора и окачването да са наред.Дугото интересно е,че като говорих с продавача ми каза,че колата е с четири дискови спирачки, а доколкото знам д15 са с барабани отзад, което ме навежда на мисълта,че може да е сменян мотора.Предните седалки ми изглеждат като от VTI.Другият вариант е да е някакво поръчкоро изпълнение, но много ме съмнява.Ако може някой да я погледане,ще са радвам да чуя впечатления. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIKap 213 #4 Отговорено 10 Януари, 2013 (Редактирано) Успех тогава! Редактирано 10 Януари, 2013 от PIKap Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #5 Отговорено 10 Януари, 2013 Мерси, колата я гледам за приятелката ми.Ще и е първа кола и не държа да е някаква супер запазена, важното е да е добре откъм мотор и окачване.Тази ми изглежда подходяща и цената и е добра. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #6 Отговорено 10 Януари, 2013 Аре Мите да хоим да я гледаме.Този бял цвят с тея черни лаисни...охх много е готина.Не ми харесват нещата в коша,но дано да не е блъскана.jааабката е много зле,но пък си има подлакътник,което е страхотно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #7 Отговорено 10 Януари, 2013 (Редактирано) Митко ,що не отстъпиш сивика на приятелката,а ти да се качиш на нещо по-различно.Попаднах на една обява,изглежда добре колицата и е за смешни пари,не знам как е техническото състояние,но може лесно да се провери,поне е в Пловдив.Помисли си Малко се изложих с качването на файловете ама се вижда горе-долу. honda-prelude-2-0i-top-tsena-i15107113.htm Редактирано 10 Януари, 2013 от civic 1.6 aerodeck Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Вен_РВ1456ВС 157 #8 Отговорено 10 Януари, 2013 На мен лично и двете коли ми харесват сами по себе си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FOXO 45 #9 Отговорено 10 Януари, 2013 (Редактирано) Митко ,що не отстъпиш сивика на приятелката,а ти да се качиш на нещо по-различно.Попаднах на една обява,изглежда добре колицата и е за смешни пари,не знам как е техническото състояние,но може лесно да се провери,поне е в Пловдив.Помисли си Малко се изложих с качването на файловете ама се вижда горе-долу. Колега,този Прелюд има две обяви в cars.bg!Незнам каква му е изсторията ама на мен ми прилича на сериозно изтъркалян и после нареден и пръснат небрежно мат,защото е по-непретенциозно и по-лесно всъщност!Иначе е без пари,ама всеки си преценява.Да не излезне после тройна тази цена.Първо я продава автокъща,пък другата обява е за регистрирана кола от частно лице......та незнам кое е първото!!!/>Яйцето или кокошката?Частно лице ли я оставило в автокъща да се продава срещу месечен наем, или колата е купена от някой,който е разбрал в последствие,че колата е троянски кон и я е пуснал веднага да се продава пак!http://www.cars.bg/u884493 http://www.cars.bg/u927668 А може и някой вече просто да я е спазарил с цел препродажба,да я е регистрирал и сега да я пуска през 500лв.пак да се продава.А автокъщите,като продадът нещо не си дават зор да си махат обявите и сега седят и двете активни! Редактирано 10 Януари, 2013 от FOXO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #10 Отговорено 10 Януари, 2013 Митко ,що не отстъпиш сивика на приятелката,а ти да се качиш на нещо по-различно.Попаднах на една обява,изглежда добре колицата и е за смешни пари,не знам как е техническото състояние,но може лесно да се провери,поне е в Пловдив.Помисли си Малко се изложих с качването на файловете ама се вижда горе-долу. Докторе виждал съм го тоя Прелюд, ама е без климатик май, пък и много бензин харчат, а е криза все пак.Иначе и аз много ги харсвам 4-та ген. Прелюдите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #11 Отговорено 10 Януари, 2013 Е ще харчи повече от сивика ама и емоцията ще е в повече:rolleyes:/>.А като го видя как ти се стори ли някаква мътна история както предполага FOXO.Поне покара ли я?Иначе относно търгашите ми е ясно,че не може да се вярва.Аз с моята се опарих ама тогава кой ти е виждал Хонда.Пък вие знаете какво да гледате.Аз ако можех да поддържам 2 коли щях да си я взема за густо и малко по малко да я оправям,ама пусто... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #12 Отговорено 10 Януари, 2013 (Редактирано) Ходих да гледам колата от любопитство !Много изморена кола още от пръв поглед- на километража пише 189400км на една табелка която открих пишшеше,че е сменено маслото на 267000км сами си правете изводи на колко километра е .Салона не е лош но смятам че е от малък витек -отзад не е напаснат както трябва и на дръжките на вратите също има забележки. Това което ме учуди както и вас е че отзад е с дискови спирачки продавача това го чу от мен и сега го казва по тел. като му се обадят .Не мога да кажа ,че е сменяван или оригинално е така знам ,че Д15Б2 няма с дискови спирачки .Като погледнах отпред лошо ми стана всичко омазано мръсно и имаше тук там (май бяха лешници ,листа ) боклуци явно е стояла под дърво на сянка и никога не е почиствана.Двигателят както и табелите в коша Д15Б2 .Забележките по задна и предна броня се виждат на снимките ,също и липсата на огледало .Отпред отдясно е имала удал (лек) счупени крачета на мигача . Това е от 25-6 минути оглед .ПП Маслото на щеката беше катран черно-за смяна ,нивото ОК малко под максимума . Това е мое мнение не ангажирам никого с него.Имаще и някаква интервенция -на кората под чистачките няма нито едно копче и липсва гуменото уплътнение. В багажника имаше влага само от едната страна . Няма да връщам лентата назад ,че ще се сетя за още неща и ще ви откажа.Последно колата е пребоядисвана личи и от 10-15метра по всички лайсни има остатък от боя Редактирано 10 Януари, 2013 от kembo 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #13 Отговорено 10 Януари, 2013 Мерси за информацията колега.Всичко което написа ме навежда на мисълта, че колата е била малък В-тек, но това не е проблем, от разговора с продавача дали е склонен на коментар на цената?А и нещо важно купето как е ръжда вижда ли се някъде или е добре, от къде е вкарана колата казаха ли ти?ПП:Докторе колата не съм я виждал на живо, само по обяви, но ако някой ден реша да взимам Прелюд няма да е с тоя мотор! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #14 Отговорено 10 Януари, 2013 (Редактирано) Колата НЕ Е малък витек по скоро някакво специално изпълнение (мое мнение) не напразно ти написах,че на табелите и на блока на мотора пише 1 и също а именно Д15Б2 ! Колата е от Италия 100% ,пребоядисвана е и за ръжди не се вижда а и от ИТ. ръжди няма затова не съм и гледал за такива! Кокото за коментар не съм питал, но продавача каза че преди 2месеца бил продал същата за 1600 без климатик и кожа така че тази била ок цена/екстри.И ме убеждаваше че е 94г а аз му казах че по талон може и 2000г да е но на коланите пише 1993 и е преди фейса защото 94 са с аербег а тази е без.На такива продавачи казвам да си върщи работата аз ще си гледам сам колата и ако има нещо ще питам . Както описах по-горе той от мен разбра че няма такава с дискови задни спирачки.Пробвах го дали разбира от хонди като на висок глас казах на мой приятел който беше с мен е тази кола ако е с двигател Д15 еди коко си (измислих си нещо ) би било добре а той ме чу и каза е ако беше с такъв двигател нямаше да е тзи цена.Това по себе си говори колко разбира от хонди всички други коли в автокъщата бяха европейски ПП Шофьорската седалка е със счупена шина (или поне не е захваната ) цяата се клати Редактирано 10 Януари, 2013 от kembo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #15 Отговорено 10 Януари, 2013 По телефона продавача ми каза,че бил дал 200лв. за претапицирване на предните седалки и за това вдигнал цената, понеже в началото колата беше обявена на 1700 и го питах защо я вдига при положение,че колата не се продава.От снимките не изглеждат да са скоро претапицирвани седалките, на теб как ти се сториха?В началото нямаше снимки на предните седалки, в последствие се появиха и цената стана 1800, след това изведнъж вече е 1900.Нещо не ми се връзват нещата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #16 Отговорено 10 Януари, 2013 (Редактирано) Не разбирам от тапицерий ,но според мен ако са претапицирани не е било в близките 2 години ! Как да му вярваш на този каза че е 94та а не е- ОЧЕВАДНО. Върнали са и километража даже не са си направили труда да отлепят хартията на гредата където пише че маслото е сменено на 267х км.Дори не са измили /почистили коата абе не е им до тази кола тя е най-евтината в цялата автокъща (не че има много скъпи коли)!И ако са я претапицирали защо не са оправили седалката и то лявата . Не знам какво да ти кажа а и едната гума е различен размер от другите и джантата е подбита (малко) 100% ясно за зажулването от дясно (броня ,липса на огледало ,счупен мигач -стойките, кората под калника има луфт) Редактирано 10 Януари, 2013 от kembo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #17 Отговорено 10 Януари, 2013 Ясно,ясно, работата намирисва, може да скоча в неделя да я погледна, ако работят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #18 Отговорено 10 Януари, 2013 след всичко написано от Kembo аз лично дори не бих си помислил да я гледам тая кола ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
incr3dible 23 #19 Отговорено 10 Януари, 2013 Интересно ми стана това за коланите и фейслифта....моя сивик е 94 края (по талон 95) и няма еърбег ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #20 Отговорено 11 Януари, 2013 Мите,мани я тая.Мътна и е работата.На снимките мяса,ма дотамИ на мен ми стана интересно това с възглавниците.Моита е 94,по талон 95 ,но нямам аербаг.това да не ваjи само за д13 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #21 Отговорено 11 Януари, 2013 (Редактирано) Има толкова други обяви за хечове на тази,че и по-ниска цена,не се занимавай с тази кошница.Набелязвай няколко и да ходим да ги гледаме,или тръгваме през София и Дупница,все нещо ще ни хване окото да стане пазарлъкаОбщо взето като поприказваш с човека си личи кой иска да те преметне.Че не се знае кога пак ще се случи да почивам 2 дни с моята работа/> Примерно нещо такова.... http://www.cars.bg/u877696 /> Редактирано 11 Януари, 2013 от civic 1.6 aerodeck Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове