Jump to content
Restless

Съввестими/взаимозаменяеми ли са пружините на 5-та и 6-та ген?

Recommended Posts

понеже седана ми 5г прикляка отзад, се колебая между трите варианта:- нови сток пружини- подложки под чашките- употребявани пружини от 6та аеродек Някой който може за каже със сигурност дали задните пружини на аеродек/6та ген като размер и форма пасват за 5та седан? Идеята е че 6та е по-тежка и пружините ще повдигнат колата, барабар с газовата бутилка.На практика всеки ден пътуваме 4 човека, и приклякането се усеща

Редактирано от Restless

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега аз си повдигнах хеча с подлойки под прожините вече 3г и нямам грижи, моита също е с газова уредба и постоянно с товар ако искаш даи на ЛС или да пишем тук в темата да ти обясня как съм я направил.Весели празници

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако може тук да обясниш за подложките ще съм ти мн благодарен и снимки ако имаш ще е супер мерси предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еднакви са пружините 5-та 6-та.Има и още един вариант,правени пружини с по голяма твърдост,но там е вече занимавка(вземане на мерки,смятане,поръчки,доставки,време за изработка и т.н.)Не излизат скъпо ,но си е играчка докато се сметнат и пуснат поръчката.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...