R-Racing 86 #1 Публикувано 23 Декември, 2012 (Редактирано) Колеги , нема такова племе .. сутринта ставам и гледам хондата на трупчета.... някой колеги може да я знаят колата черен седан 6 ВТИ Моля ако някой ги види или знае къде са ще си платя за да си ги взема обратно ... Модела е ето този 4x100 0887 977 005 Редактирано 23 Декември, 2012 от R-Racing Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #2 Отговорено 23 Декември, 2012 Изроди !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fast_ghost 31 #3 Отговорено 23 Декември, 2012 Б*ах мааму тия работи "уж" бяха затихнали... Напоследък само чета подобни теми я за кола я за джанти, липове... Кофти случка колега, дано да се намерят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #4 Отговорено 23 Декември, 2012 Ако крадеца чете ... да ми звънне ще си ги платя двойно да си ги зема обратно ! не се шегувам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #5 Отговорено 23 Декември, 2012 (Редактирано) Ето това е джантата Ако някой ги мерне някаде .. ще има награда .. плащам за да си ги зема обратно ! 0887 977 005 Редактирано 23 Декември, 2012 от R-Racing Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bmw killer 24 #6 Отговорено 23 Декември, 2012 това в пловдив ли стана колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #7 Отговорено 23 Декември, 2012 Да кичук париж - срещо р-т Каназирски (стефан стамболов до търговийте) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bmw killer 24 #8 Отговорено 23 Декември, 2012 ужас колега и аз съм от кичука Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #9 Отговорено 23 Декември, 2012 Не ми е толкова за парите отколкото че са ми бръкнали в личното пространство ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GymFlex 13 #10 Отговорено 23 Декември, 2012 В кичука определено много зачестига кражбите върху превозните средства. Преди месец на познат автомобила му замина в същия рейон Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #11 Отговорено 23 Декември, 2012 Добре дошъл в клуба. Мойте ми ги откраднаха на 3-тия месец когато си купих колата и така и не ги намерих, но все пак успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #12 Отговорено 23 Декември, 2012 Ужасна работа.Бяха ли със секретни гайки? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #13 Отговорено 24 Декември, 2012 Много неприятна случка,и то точно по празниците.Ще се оглеждам ,дано ги откриеш а за такива изроди само ТРЕПАНЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #14 Отговорено 24 Декември, 2012 Колега това със секретни гайки/болтове ли стана? Много съжалявам за станалото, дано се намерят, а ако този ги продаде, дано парите му стигнат за свръхдоза... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #15 Отговорено 24 Декември, 2012 Оглеждай се колега и на мен ми свалиха гърнето миналата зима,на много хора бях казал ,но работа не вършат сам си го намерих и си го взех и сега му се кефя.Най вероятно ще са в твоя град и ще изскочат боядисани на някоя наострена бегачка с някой новобранец вътре с много много лош поглед.Късмет ти пожелавам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #16 Отговорено 24 Декември, 2012 Там на място такъв да го добиеш!Е*ахти наглите копелета!Вероятно не си имал секрети. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #17 Отговорено 24 Декември, 2012 (Редактирано) Нямах секретни .. но не съм и помислял че някой ще посегне при положение че е светло .... и на комшията голфа изгоря и той беше на трупчета ... със секретни болтове Редактирано 24 Декември, 2012 от R-Racing Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #18 Отговорено 24 Декември, 2012 (Редактирано) Бе без секретни е смърт - единствено баща ми и един съсед нямаха секретни до преди две години - когато една сутрин осъмнаха двете коли без джанти. Другите коли не бяха пипнати. Най-малкото би ги забавило и затруднило, заради което може да се откажат да "работят" по колата. Редактирано 24 Декември, 2012 от Veseliq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #19 Отговорено 24 Декември, 2012 Моделът е без капачки. Проучването как ще протече кражбата се е състояло точно за миг през очите на сметта, която го е извършила.Как е станало и защо е точно без значение. Познат кара с Алпина от по 2000 бройката. И те могат да изчезнат, ако някой си постави за цел. Но поне за джанти без капачки - някакви задължително не масови секретни гайки.Дано се намерят, и някой разбере какво е да посягаш на нещо, което не е твоя собственост. Как ще се оправим, та ние се връщаме в миналото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GaiJin 26 #20 Отговорено 26 Декември, 2012 В циганска държава живеем,колеги...и скоро няма наченки да се оправим от тая смрадКолега,силно се надявам да намериш тая измет,посегнала на чужда собственост и то в навечерието на такъв празник Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teddko 6 #21 Отговорено 26 Януари, 2013 Извинявам се че пиша тук колега но не ми дава да ти пиша ЛС.Не става въпрос за джантите ,а просто имам питане към теб. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове