kokolin000 49 #1 Публикувано 15 Декември, 2012 Понеже не мога да пусна тема в Проекти реших да го сторя тук Та да се представя и аз Николай от Русе , след 4 години езда на нисани реших да дойда в хонда отбора , първо да покажа една две снимки на предишните "бегачки" евридеиката и примерката за адреналин Накарах се на нисани и ги продадох , последва покупката на това Бившата на колегата Ростислав , отидохме с колегата Милен Георгиев огледахме я и я купихме , като забележки два големи тампона отзад крив преден капак и корите на вратите . малко освежаване боядисване на джантите и дойде време за Джап феста на Калояново. Миналата година участвах в категория оптичен тунинг и после цяла година съжалявах че не съм карал , е тази година не пропуснах Напълно стокова с калпави гуми и газова бутилка в багажника успях да регистрирам време от 1.07 мин . Всичко това благодарение на Теро и Хондио които даваха страшно много акъл как се кара на Калояново . Е разбира се имаше и инцидент но се разминах само с крив носач )) Покраи работата почти нямам време за нея но в последно време намаля работата и се почна с обзавеждането , Милен ми "продаде" да се чете подари комплект сликове с джанти също така пак благодарение на него се сдобих и с планки за горни разпънки , че се хванах да ги зглобя Малко фън и предната Взех и едно кресло с колани И еи така докато скучая си избомбих калника пластмасата отзад и капачката на резервоара Ами това е засега , следва окачване и малко да засилим д15-ката , живот и здраве догодина по пистите 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #2 Отговорено 15 Декември, 2012 Колега, за мотора нищо не каза. Също ми е интересно какво е окачването. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #3 Отговорено 15 Декември, 2012 Колко е малък света... Колега, не знам помниш ли ме но с тебе се гонихме от Бяла до Русе още едно време като беше с нисана, после и на протеста се видяхме (черен сивик 5). Радвам се, че си сменил отбора и ти пожелавам да сглобиш много силна кола. В раздел Проекти не се публикува, а само се местят достойните теми там. Дерзай в тази насока. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokolin000 49 #4 Отговорено 16 Декември, 2012 Колега, за мотора нищо не каза. Също ми е интересно какво е окачването.Мотора за сега е д15б2 замислил съм се за 3 варианта 1- д15мини ме 2-б18ц3-ти на които маи наи много се навивам продажба на сичко и закупуване на сивик ВТОкачването за сега е сток с рязани пружини , От януари мисля да търся жълто кони и пружини ако не съм избрал третия вариант .Трънчо помня бе как да не помня добре покарахме и не ни спряха на Иваново , надявам се някои ден да се видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #5 Отговорено 16 Декември, 2012 (Редактирано) За няма и 90 коня мотор, 1:07 ми се струва доволно постижение с кофти гуми. Редактирано 16 Декември, 2012 от Ryuugan 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokolin000 49 #6 Отговорено 16 Декември, 2012 За няма и 90 коня мотор, 1:07 ми се струва доволно постижение с кофти гуми.Благодаря дадохме всичко от себе си (че и трева попасахме) . Ще видим догодина със сликове ,окачване и седалка как ще 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #7 Отговорено 20 Декември, 2012 Колата е бомба, браво Ники Поздрави 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokolin000 49 #8 Отговорено 20 Декември, 2012 Днес си разкрасих малко каската 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokolin000 49 #9 Отговорено 17 Януари, 2013 (Редактирано) Полека лека човъркаме по сивичето . Вече сме без мокет всички колани отзад , задна чистачка подгрев и инсталацията им . Неска мисля да се зарибя с канистъра но искам да попитам каква работа върши тои и пречи ли да се премахне ?ПП : Само по две мнения на ден ли мога да публикувам и респективно кога ще мога повече . А също и обява за чарколяци не мога да публикувам Редактирано 17 Януари, 2013 от kokolin000 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #10 Отговорено 17 Януари, 2013 Браво за проекта. Отговори на въпросите ти отзад напред:Извадка от Правилата 14.Новорегистрираните потребители нямат право да пускат обяви в раздел Продава части и аксесоари и Купува/продава автомобили, докато не натрупат повече от 50 мнения! 15.Новорегистрираните потребители имат право само на 2 мнения на ден до достигане на 50 одобрени мнения !!!/>Относно канистъра - той е за екология. Не пречи да го махнеш, просто вкарваш маркуча му в дросела. А теми в проекти не могат да се пускат. Там само биват преместени. Всеки проект започва в Спорт и Тунинг 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokolin000 49 #11 Отговорено 21 Януари, 2013 Преди малко си махнах горните разпънки .............. баси тя ходи като патка без тях . А иначе виждал съм 4-ти генерации с разпънки горе на задните колани , те каква работа вършат ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #12 Отговорено 21 Януари, 2013 Никаква. Аз имам такава за 5та ген. и спокойно мога да си призная, че нищо не върши на практика. Теоретично може и да има обосновка, но несе усеща дали я има или не. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokolin000 49 #13 Отговорено 22 Януари, 2013 Никаква. Аз имам такава за 5та ген. и спокойно мога да си призная, че нищо не върши на практика. Теоретично може и да има обосновка, но несе усеща дали я има или не.Значи ги слагат само за шукаритет , и аз го мислих реално там няма нищо да увеличи якостта на автомобила . Разпънките на бомбетата си вършат работа това всеки го е изпитал . Мислех новите разпънки да ги правя малко по хард , предната на бомбетата и към купето . а задната на бомбетата и хикс към задните колани , но маи само ще направя предната както съм замислил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Х.Ставрев 76 #14 Отговорено 22 Януари, 2013 Супер! Само напред колега 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #15 Отговорено 22 Януари, 2013 Подобре закичи долни разпънки,да вцепиш повече 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokolin000 49 #16 Отговорено 25 Януари, 2013 (Редактирано) Вече при мен барабар с окачване и сичко , помъкнах цялата кола . Сега остава една скоростна кутия да си намеря и съм огън . Редактирано 27 Януари, 2013 от MIYAMOTO между другото си има раздел за продажби на части Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DIVALDOO 68 #17 Отговорено 25 Януари, 2013 Честито бързо и без проблемно да стане количката и много без аварини . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokolin000 49 #18 Отговорено 28 Януари, 2013 Днес се позанимавах малко и двигателчето е вън от коша , утре ще го настанявам на новото му място . Но има един малък проблем , тая сутрин на минус 10 запали с доста мъки , смесите богатеят . някакви идеи как да оправя това . Нещо регулатор за празен ход на студено това онова ??? http://nikolai1984.snimka.bg/automobiles/civic.727714 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DIVALDOO 68 #19 Отговорено 28 Януари, 2013 и моята кола беше по същия начин като при теб като бяха паднали температурите и моята кола почна да пали много трудно и миришеше на богата смес и като отидох на сервиз (ел.сервиза на старото разгратско ) температурния датчик на главата беше със скъсан кабел и за 10 лв сега сичко е ок Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRiS_KN 125 #20 Отговорено 29 Януари, 2013 (Редактирано) Човече, аз я гледах тази Хонда преди теб. Според мен проблема с празния ход е от самия чип! Успех! Редактирано 29 Януари, 2013 от KRiS_KN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokolin000 49 #21 Отговорено 29 Януари, 2013 (Редактирано) Да може и от него да е , с друг комп не чипнат дали ще се оправи проблема , и какъв комп ми върши работа . този е PW0 от б16 Редактирано 29 Януари, 2013 от MIYAMOTO Не цитирай предходно мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRiS_KN 125 #22 Отговорено 29 Януари, 2013 Задължително трябва да е чипнат,иначе и този ще ти върши работа, свържи се с колегата teror1sta от форума honda bulgaria, той трябва да има решение за теб! ;)/> 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokolin000 49 #23 Отговорено 31 Януари, 2013 Вече мотора е в моето купе запали си все едно е у тях върви си добре но има малко дребни проблеми . Някои преправял ли е инсталация да каже как се редят кабелите на пиновете . Аз съм с комп pw0 и това което направих е 28 и 29 се местят на 15 и 16 на тяхно място се пускат два допълнителни кабела не обърнах внимание за какво са на бялата голяма букса се прекъсват три кабела и се връзват инжекторите и витека . Издирва се кабел които прави мост между двете букси че там оплетох конците .Също така ми дава грешки 2 O2B - Oxygen sensor #2( кои сензор е това по точно )4 CKP - crank position sensor 17 VSS - speed sensor ( наистина не ми бачка километража , не можах да сложа жилото както трябва )22 VTEC pressure valve ( това предполагам е от липсващия мост ) не мога да усетя витека дали включва но добре си върви колицата , които има идеи да пише и да чистя грешки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #24 Отговорено 31 Януари, 2013 Виж тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokolin000 49 #25 Отговорено 5 Февруари, 2013 Виж тукТочно тук е разковничето . б5 с а8 и витеко къпи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokolin000 49 #26 Отговорено 27 Февруари, 2013 (Редактирано) Да са ми честити 50 мнения Сивика за сега е добре , сичко му работи и върви що годе добре , трябва да го оборудваме с подходящата кутия Редактирано 27 Февруари, 2013 от kokolin000 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokolin000 49 #27 Отговорено 7 Март, 2013 Тааа развитие по проекта засега няма , правя си експерименти с долни разпънки , но разлика не усещам , от няколко дена имам един дерт които ме тормози . Преди седмица сутринта при опит за палене ме предаде , върти си но не пали нито на газ нито на бензин , след доста мъки отворих делкото и намерих разхлабена букса , синио зелено кабелче отгоре в близката страна към двигателя . Запали веднага и така до преди два дена когато ми даде грешка 8 . Пак отворих делкото намерих разхлабен сензор върнах го в положение и стегнах , поставих делкото запали работи си . Но ........................... мине ли 5к оборота прекъсва , така до днес . Днес паля тръгвам сичко наред но под 2к оборота ли съм гасне все едно някои и реже тока (гориво има ) и на газ и на бензин същото . Отварях пак делко чистих преглеждах не можах да открия проблема . Гасне си и това е ,връщам ключа и пали след 30 сек въртене. От какво ли може да е . аз залагам на делко но какво в делкото се е прецакало , грешки не дава . Двигателя е Д15б мини ме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokolin000 49 #28 Отговорено 8 Март, 2013 (Редактирано) Проблема решен окис на минусовото кабелче на комутатора Редактирано 8 Март, 2013 от kokolin000 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokolin000 49 #29 Отговорено 27 Март, 2013 Мина първия кръг , покарахме видяхме се . Като цяло работата е добре но аз не съм доволен , сликовете не загряваха и не можах да дам сичко от себе си . Окачването няма да го коментирам щото го нямам да се надяваме следващото каране да е по добро . Ето малко онбордове да видите малко разходки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokolin000 49 #30 Отговорено 27 Март, 2013 Мина първия кръг , покарахме видяхме се . Като цяло работата е добре но аз не съм доволен , сликовете не загряваха и не можах да дам сичко от себе си . Окачването няма да го коментирам щото го нямам да се надяваме следващото каране да е по добро . Ето малко онбордове да видите малко разходки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokolin000 49 #31 Отговорено 27 Март, 2013 Мина първия кръг , покарахме видяхме се . Като цяло работата е добре но аз не съм доволен , сликовете не загряваха и не можах да дам сичко от себе си . Окачването няма да го коментирам щото го нямам да се надяваме следващото каране да е по добро . Ето малко онбордове да видите малко разходки :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokolin000 49 #32 Отговорено 27 Март, 2013 и наи доброто което постигнах 1.04.425 и торба картофи . Като за второ каране на Калояново бива 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rijko 1 #33 Отговорено 4 Април, 2013 (Редактирано) А с какво окачване си, никога не съм я карал тази писта със сликове и колата със сток окачване давам 1.04.8.... сек. Нещо си омотал с окачването. Редактирано 4 Април, 2013 от rijko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokolin000 49 #34 Отговорено 4 Април, 2013 Много добро време БРАВО . Окачването е сток засега , както и скоростната . Полека лека ще се правят ъпгреиди 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niki_V 269 #35 Отговорено 4 Април, 2013 Сори за off-а, ама тая писта заприличала на разорана нива, което също си дава отражение до някаква степен върху времената. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolov_VTI 11 #36 Отговорено 4 Април, 2013 Колата за сток окачване е добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokolin000 49 #37 Отговорено 6 Април, 2013 Вече сме с нови обувчици 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veid 164 #38 Отговорено 6 Април, 2013 и наи доброто което постигнах 1.04.425 и торба картофи :)/> . Като за второ каране на Калояново бива 0.2-0.3бара надолу задните гуми, смени шофера и си на ниска 1:03 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emo1234 6 #39 Отговорено 6 Април, 2013 и наи доброто което постигнах 1.04.425 и торба картофи /> . Като за второ каране на Калояново бива 0.2-0.3бара надолу задните гуми, смени шофера и си на ниска 1:03 ти ко за Алонсо ли се взе? Сори за оффа ама несе здържах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Me Gusta 137 #40 Отговорено 6 Април, 2013 Едва ли се е взел за Алонсо, момчето има също 4та сивик, но малко по-сериозна и се кара само по писти, малко или много има идея, как стоят нещата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове