Jump to content
ALFI

Реглаж на заден мост след смяна на тампони

Recommended Posts

здр колеги имам D15Z6 и искам да сменя всичките тампони в задния мост. И въпраса ми е следния.... след като ги сменя трабвали да ходя на стен?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здр колеги имам D15Z6 и искам да сменя всичките тампони в задния мост. И въпраса ми е следния.... след като ги сменя трабвали да ходя на стен?

препорачително е колега да не казвам ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, иначе ще хапе гумите или отвътре или отвън. ЛИЧЕН ОПИТ ПОВЕРВАИ МИ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като стана въпрос, аз минах стенд оня ден и се оказа, че задна дясна ми дава отклонение 2.2мм, това много ли е ? Човекът там ми каза, че нямало смисъл да се регулира, поради малкото отклонение, а задна лява ми дава 1мм. Предницата ми е ОК.

Редактирано от Окич

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До 5 мм е допустимо.При много нови автомобили заводско си имат 2,3 мм. така,че не е проблем.Иначе засължително трябва да се регулира моста.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

блягодаря Ви много за съветитеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз оня ден минах на моята. Оказа се че всички са мръднали без задна дясна, а оплаквания нямах. Така че маи си е добре да си се ходи профилактично. А след ремонт като този които си наумил, маи се е задължително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ходя на всяка смяна на гуми (2 пъти на година) и когато сменя нещо по окачването. Не искаш да си рискуваш гумите, отделно, че по нашите пътища е лесно да се получи отместване и без да си пипал нищо по колата.

Редактирано от Veseliq

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...