ALFI 1 #1 Публикувано 7 Декември, 2012 здр колеги имам D15Z6 и искам да сменя всичките тампони в задния мост. И въпраса ми е следния.... след като ги сменя трабвали да ходя на стен? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #2 Отговорено 7 Декември, 2012 здр колеги имам D15Z6 и искам да сменя всичките тампони в задния мост. И въпраса ми е следния.... след като ги сменя трабвали да ходя на стен?препорачително е колега да не казвам ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, иначе ще хапе гумите или отвътре или отвън. ЛИЧЕН ОПИТ ПОВЕРВАИ МИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Окич 69 #3 Отговорено 7 Декември, 2012 (Редактирано) Като стана въпрос, аз минах стенд оня ден и се оказа, че задна дясна ми дава отклонение 2.2мм, това много ли е ? Човекът там ми каза, че нямало смисъл да се регулира, поради малкото отклонение, а задна лява ми дава 1мм. Предницата ми е ОК. Редактирано 7 Декември, 2012 от Окич Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #4 Отговорено 7 Декември, 2012 До 5 мм е допустимо.При много нови автомобили заводско си имат 2,3 мм. така,че не е проблем.Иначе засължително трябва да се регулира моста. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ALFI 1 #5 Отговорено 8 Декември, 2012 блягодаря Ви много за съветите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitty 177 #6 Отговорено 8 Декември, 2012 И аз оня ден минах на моята. Оказа се че всички са мръднали без задна дясна, а оплаквания нямах. Така че маи си е добре да си се ходи профилактично. А след ремонт като този които си наумил, маи се е задължително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #7 Отговорено 9 Декември, 2012 (Редактирано) Аз ходя на всяка смяна на гуми (2 пъти на година) и когато сменя нещо по окачването. Не искаш да си рискуваш гумите, отделно, че по нашите пътища е лесно да се получи отместване и без да си пипал нищо по колата. Редактирано 9 Декември, 2012 от Veseliq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове