mitko.bg 0 #1 Публикувано 29 Ноември, 2012 Здравейте колеги според вас заслужава ли сид а купя и поправя това чудо и приблизителна цена за ремонт ако може да ме ориентирате ще бъда много благодарен. Малко повече информация за машината Civic 2.2 i-cdti 2009 година е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogo 25 #2 Отговорено 29 Ноември, 2012 2855лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitko.bg 0 #3 Отговорено 29 Ноември, 2012 2855лвКолега надявам се да не се базикаш и да си сериозен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #4 Отговорено 29 Ноември, 2012 100% се шегува колегата...Като я гледам колко зле е ударена, по-добре да не се занимаваш. Капак, калник, очиларка, фарове и броня... И това на 1 снимка...Ако искаш пиши ми едно лично да ти дам един човек, бояджия, но няма да е евтино... Каско няма ли колата?Да я платят на 80% и друга кола по лесно ми се струва... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #5 Отговорено 29 Ноември, 2012 Преден капак , 2 калника , фар или може би 2 ако са почупени ушите на другият , предна броня, радиатор , гредата зад предната броня сигурно и тя е на 8 вързана и това е само по снимка.За окачването не говорим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #6 Отговорено 29 Ноември, 2012 15000лв и е готова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #7 Отговорено 29 Ноември, 2012 По добре не се занимавай ,не се знае какво още ще излезе при оголването и аирбаците са издумкали ;)/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delano 113 #8 Отговорено 29 Ноември, 2012 С флекса през средата, после донаждаш с квото намериш и си ти...или си купуваш някоя по-читава кола и със спестените пари ще почерпиш , че празници идват ! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове