Loony 26 #1 Публикувано 27 Ноември, 2012 Здравейте, търся хора които имат RC-та с които да ходим да караме заедно, че сам не е много интересно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #2 Отговорено 27 Ноември, 2012 Сложил съм запалката да се зареди може срядата да опитаме да покараме. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Loony 26 #3 Отговорено 27 Ноември, 2012 Митак! Вземи нитро, моляте. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #4 Отговорено 27 Ноември, 2012 Нещо такова ли? Но малкия ми син е далеч от Вас. Иначе ще е интересно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #5 Отговорено 27 Ноември, 2012 Продадох Нисана иначе с удоволтвие сега ме замисляте отново за нещо такова ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #6 Отговорено 28 Ноември, 2012 Няма с какво да ида да си купя гориво Иначе ще има пак: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #7 Отговорено 29 Ноември, 2012 Не че има голям интерес по темата, но да пусна няколко клипчета от снощи.http://www.youtube.com/watch?v=fb9BPX6cJMs&feature=g-uplhttp://www.youtube.com/watch?v=M7aK7FvmwBM&feature=g-upl 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #8 Отговорено 29 Ноември, 2012 Опити за каране с пластмасови гуми за дрифт.http://www.youtube.com/watch?v=76uJ0sVa3DM&feature=g-uplhttp://www.youtube.com/watch?v=ZhOMz-z4-fg&feature=g-upl 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #9 Отговорено 29 Ноември, 2012 И неприятния инцидент който се получи http://www.youtube.com/watch?v=svnEg3m5_Vs&feature=g-upl Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #10 Отговорено 29 Ноември, 2012 Защо ти е таз Б20-ка в седана,дай да пускаме това в него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #11 Отговорено 29 Ноември, 2012 Не издавай тайни от куФнята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Loony 26 #12 Отговорено 29 Ноември, 2012 Много хубаво се получи.Друг път може да си нарисуваме писта за каране. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Loony 26 #13 Отговорено 6 Декември, 2012 Малко видео добре обработено, приятно за гледане. :) 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #14 Отговорено 10 Май, 2014 Да надигна една позабравена тема, белким сме се увеличили и да покажа какво си сътворих: 9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #15 Отговорено 15 Май, 2014 Ехееее, искам и аз такова боди. Това нали е 1/10 мащаб? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #16 Отговорено 15 Май, 2014 Баш толкоз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #17 Отговорено 11 Август, 2014 Новото купенце, горе долу мяза на нещо 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #18 Отговорено 11 Август, 2014 Сега остава само да дойдеш да покараме , да не те гоня с голямото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niki_V 269 #19 Отговорено 14 Август, 2014 При мен работата стана като копчето и балтона . Не издържах и си взех такова body за 1:10 , само дето няма шаси още и се чудя какво да взема. Мисля нещо такова да е + дрифт гуми, но ще поогледам още. Може и вие да дадете някое предложение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #20 Отговорено 14 Август, 2014 разходи се до чайка, може да си харесаш готов дрифт модел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #21 Отговорено 15 Август, 2014 Или опитай да наддаваш тук - ЛИНК доста дурако устойчив модел е Тамията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eNigMa_ 4 #22 Отговорено 16 Август, 2014 Извинявам се ако съм изцапал темата на колегата с тоя пост , ама искам да попитам, какви са размерите 1/8 , 1/10 , 1/12 , 1/18 , 1/28 в сантиметри, че нямам ни най-малка представа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niki_V 269 #23 Отговорено 3 Юли, 2016 (Редактирано) Да изтупаме темата малко с още една RC кола. Ето и първи опити... на малкия Honda fan Тати му ще прави боди-то взето по-нагоре в темата . Редактирано 3 Юли, 2016 от Niki_V 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #24 Отговорено 4 Юли, 2016 Супер си Ники, нека се учи малкия, само да ти кажа че има и писта вече, закрита, в града. Ако искаш звънни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niki_V 269 #25 Отговорено 20 Юли, 2016 При мен се заформя 1:10 "Мега проект", за който ще разказвам със снимки и видео Та колата дойде така: Обаче още преди да имаме колата, бях взел това body от Нашата марка, което обаче сам трябва да си направиш: Та се започна с гледане, оглеждане, мерене, шерене, рязане и дупчене, та се получи това: Първи проби как стои новото купе на шасито: Но с малкия Honda фен решихме, че колата трябва да си има и свелиниии, и от братята китайци за 7$ дойдоха 12 лед светлини в четири цвята и с няколко режима на святкане и мигане И пак се почна едно дупчене и стана така: Има и клипче как светят и мигат Докато чакаме белия и черния спрей подходящ за поликарбонат, понеже с него боята не се напуква при огъване на купето, следва подготовка за боядисване Прозорците ще ги оставим прозрачни. Мисля да и направя, и roll cage от пластмасови сламки. След боядисването следва монтаж на спойлера, огледалата, светлините и накрая стикерите. Та дет се вика - стей тюнед за ъпдейти по проекта . 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #26 Отговорено 21 Юли, 2016 Аз черно имам доста останало и спрей за затъмняване на прозорците ако ти трябват Междувременно, идвайте да се учите на това купе, че като е готово новото да не яде много бой 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #27 Отговорено 22 Юли, 2016 Ники задължително с такъв спрей инак пада и е ужас. Имам лак с бяла перла ако ти трябва за лексан, обади се. Ето и моя ъпдейт на автопарка: И нитро-метановата резачка готова за рали крос 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niki_V 269 #28 Отговорено 22 Юли, 2016 Ехеее, то при теб си е лудница направо, евала! Пък като дойде боята и боядисам колата, може да се възползвам от лака . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #29 Отговорено 23 Юли, 2016 Имам алуминиева пейка за отзад за продан : Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niki_V 269 #30 Отговорено 14 Август, 2016 Голям ъпдейт по проекта . Благодарение на WingMan, който ми услужи със черен спрей и такъв за затъмняване, и даде някои насоки, и няколко свободни вечери, колата доби вид. Първо направих рамките с черно: подготовка: ; боя: и рамките готови: После затъмняване на прозорците: ; ; И накрая бодито: Тук със спрей за затъмняване станаха JDM фаровете Ел.инсталацията и по-здраво захващане на рефлекторите със силикон Чудя се дали да не капна със силикон и диодите за бодито, но засега така. Тук вече без защитното фолио отгоре и блесна: ; Накрая останаха стикерите за окончателен вид: ; ; ; И най-накрая малко светлинки и шаренийки ; ; ; Като за първо боди, мисля че се получи. Остана сега да не я потрошим много бързо 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niki_V 269 #31 Отговорено 17 Март, 2017 Малък-голям ъпдейт по темата - още една Японка! Понеже автоманиаците в къщи сме двама (малък и голям-непораснъл ) направихме си втора, НО... RWD кола за дрифт. Все още не е довършена напълно, но е почти готова. Това е шасито, с опция батерията да е посредта или отзад Но за начало реших да я сложа отзад за да е по стабилна при дрифт, че се кара доста по-трудно от AWD-a. Така изглежда засега, но предстои монтиране на Invisible Body Mount и няма да има стърчащи bodypost-ове, както стана вече Honda-та А Honda-та вече е с ъпгрейднато шаси: и малко промени в купето: 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #32 Отговорено 18 Март, 2017 Аз съм в Рая 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niki_V 269 #33 Отговорено 18 Март, 2017 Ако има възможност, донеси от този рай - 4бр. HPI Racing 4402 Super Drift Tire, A-Type, 26mm Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #34 Отговорено 20 Март, 2017 Пък ако случайно има купето HPI Civic SI 200 mm, ще е супер . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6059 #35 Отговорено 22 Март, 2017 Аз съм ви далече, но благодарение на "вашия" градски Митака, синковеца и той има какво да кара. Е, още не е Хонда, но Тамия-та бива, а "марково" боди ще търсим, че това му е учебно и някак не е за нашия форум 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niki_V 269 #36 Отговорено 11 Юли, 2017 Подготовка за Jap Fest-a. Ще бъда с две Хонди минимум и една от другите две японки . 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #37 Отговорено 12 Юли, 2017 Аз останах без mini JDM Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #38 Отговорено 12 Юли, 2017 Аз подготвям това скоро 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niki_V 269 #39 Отговорено 10 Септември, 2017 (Редактирано) Понеже автопарка стана много голям, колата от този пост се продава в пълен комплект, ако някой има интерес да пише едно лс . Спецификациите може да се видят тук Редактирано 10 Септември, 2017 от Niki_V Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niki_V 269 #40 Отговорено 11 Октомври, 2017 Първи тест на другата дрифтачка .Ще трябва да си поиграя с гумите и окачването, защото сцеплението идва повечко тук. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове