Azriel 9 #1 Публикувано 17 Ноември, 2012 Колеги, извинявам се за офф-топика, но не мога да намеря темата как се слага голямата конзола, която я има на Civic 6 ген, 99-00 година. С двойния дин и с врътките за парното...може ли някой да даде линк, тук или на лично. Търся я от снощи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitty 177 #2 Отговорено 17 Ноември, 2012 Колега намерил ли си въпросната конзола? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Azriel 9 #3 Отговорено 17 Ноември, 2012 Имам една идея, но преди да започна всичко искам да прочета хубаво темата, то не е само до конзолата имаше и още преработки. Конзолата става и от CRV/HRV.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitty 177 #4 Отговорено 17 Ноември, 2012 Аз от доста време е търся тая конзола, но не знаех че от джипките ще стане. Ще ми е интересно да видя как се е получило Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #5 Отговорено 17 Ноември, 2012 това ще ти помогне ли ЦЪК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #6 Отговорено 17 Ноември, 2012 Civic 96-98 To 99-00 Climate Control смених си таблото ето ти темата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Azriel 9 #7 Отговорено 18 Ноември, 2012 Точно тази тема имах предвид! Мерси Zero!Иначе части ...или от морга или от ебаy...като в ebay излизат доста по-тънко, според мен... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #8 Отговорено 18 Ноември, 2012 Внимавай с ибей да е от кола с ляв волан че по-лесно се монтира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове