eransun 2 #1 Публикувано 17 Ноември, 2012 Здравейте. Притежавам Хонда Акорд 98 година и бих желал да попитам как мога да си оправя часовника. Преди една седмица един "майстор" ми слага радио в колата и както си работеше, каза че като го върже радиото да свири само на контакт не работи вече и часовника спря докато ръгаше нещо. Сега радиото работи постоянно , но часовника не работи. Не е от бушон до колкото видях и запалката си работи. Идеи ? Също така искам да попитам някои може ли да ми покаже или обясни как да си сменя уплътненията сам и евентуално крушките зад таблото зад врътките за парното Благодаря ви предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #2 Отговорено 17 Ноември, 2012 Според мен е взел постоянният + от часовника и е вързал към него СД то. Затова СД то ти работи постоянно и трябва да го спираш от копчето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #3 Отговорено 17 Ноември, 2012 Първо твоя майстор го забрави като вариант .Второ за едно ЦД са нужни + от контактния ключ и + постоянен . Ма тв няма значение , като на повечето вонди ,така и на твоята, отвори капака /предния/ и смени кафявото бушонче 7.5А в кутията от ляво .И трето ,към автора колега постараи се за напред да пускаш теми с по изчерпателни заглавия !А и мноо е хувао преди да се пише в една тема се запознаете с писаното преди това 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове