Jump to content
eransun

Часовник

Recommended Posts

Здравейте. Притежавам Хонда Акорд 98 година и бих желал да попитам как мога да си оправя часовника. Преди една седмица един "майстор" ми слага радио в колата и както си работеше, каза че като го върже радиото да свири само на контакт не работи вече и часовника спря докато ръгаше нещо. Сега радиото работи постоянно , но часовника не работи. Не е от бушон до колкото видях и запалката си работи. Идеи ? Също така искам да попитам някои може ли да ми покаже или обясни как да си сменя уплътненията сам и евентуално крушките зад таблото зад врътките за парното :) Благодаря ви предварително :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен е взел постоянният + от часовника и е вързал към него СД то. Затова СД то ти работи постоянно и трябва да го спираш от копчето.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо твоя майстор го забрави като вариант .Второ за едно ЦД са нужни + от контактния ключ и + постоянен . Ма тв няма значение , като на повечето вонди ,така и на твоята, отвори капака /предния/ и смени кафявото бушонче 7.5А в кутията от ляво .И трето ,към автора колега постараи се за напред да пускаш теми с по изчерпателни заглавия !А и мноо е хувао преди да се пише в една тема се запознаете с писаното преди това :rolleyes:

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...