nedjalko1 18 #1 Публикувано 17 Ноември, 2012 Здравеите колеги, изчетон много теми по въпроса с реики и тропане във волана, всичко по окачването е сменено, без реиката, та въпроса ми е: Хонда Сивик 98г. MB4, D16B2 - хидравлична реика, има ли вътрешни накраници, защото луфта го локализирам в пръта на реиката или трябва да се прави ремонт на реика. Ако е така от какви модели коли стават, да търся втора ръка защото много ме дразни топането, а и една камара пари налях да стягна окачването ? Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #2 Отговорено 17 Ноември, 2012 Няма Хонда без вътрешни кормилни накрайници- цената на бройка варира от 20 до 50лв. за нов накрайник "някакъв' Оригинален Хонда нямам идея колко струва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spooner 11 #3 Отговорено 19 Ноември, 2012 провери дали е от вътрешните накрайници или от рейката, че и аз мислех, че е накрайник, а се оказа рейка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nedjalko1 18 #4 Отговорено 19 Ноември, 2012 провери дали е от вътрешните накрайници или от рейката, че и аз мислех, че е накрайник, а се оказа рейкаКак да го остановя, и ако е реика какво ще ме посъветваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spooner 11 #5 Отговорено 21 Ноември, 2012 Аз го видях като тръгнах да сменям вътрешния накрайник и видях лувта на гребена във втулката, а накрайника не мърдаше като въртиш леко волана. Ако е от рейка рециклираи я, мисля че дават горанция. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
movx2000 40 #6 Отговорено 24 Ноември, 2012 Оригинален накрайник Хонда няма да намериш, защото не се предлагат отделно. Като попиташ в Бултрако ти казват че се предлага цялата рейка, отделни накрайници не. Рейката обаче, естествено е много скъпа, особено в Бултрако. Тъй че на питащият мога да кажа да си рециклира рейката ако установи, че луфта е от нея, или да си вземе втора употреба, но да гледа какво взима да не е на същото дередже. Ако е от накрайник - да намери някакъв що-годе качествен и неоригинален, и да го сменя, всъщност и двата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #7 Отговорено 24 Ноември, 2012 Има оригинални и по един ако излезе от тях и решиш да ги сменяш ми пиши да те насоча. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nedjalko1 18 #8 Отговорено 25 Ноември, 2012 Има оригинални и по един ако излезе от тях и решиш да ги сменяш ми пиши да те насоча. Във Вторник съм в Омре Сервиз и ще видим какво ще излезе и ще пиша, Благодаря за съдеиствието. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове