civicgonemad 60 #1 Публикувано 14 Ноември, 2012 Хора имаме на едната кола и на аларма й се прецакаха дистанционните... В смисъл кутийките им се разпаднаха иначе платките стоят и са здрави. Има ли начин като ключовете с чип, да се препрограмира ново дистанционно и да запазя самата аларма? Тя, че е китайска ... Китайска е. Ама що да давам пари пак за нова. А и буксата може да не е еднаква. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #2 Отговорено 14 Ноември, 2012 Ако са здрави платките на предавателя се сменя само корпуса му .Например http://tpetrov.com/search.php?maincat=&subcat=&cat=&s=%E4%E8%F1%F2%E0%ED%F6%E8%EE%ED%ED%EE%20%E0%EB%E0%F0%EC%E0%20&ord=prДистанционното се обучава , а не приемащият модул . И най-добре мини през алармаджия за да констатира кое не е наред ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #3 Отговорено 14 Ноември, 2012 (Редактирано) Самите пласт маси се разпаднаха... Платките са си здрави и се ползват "голи".Няма такава кутийка в този сайт. Търсил съм и във Викиват... и др. Редактирано 14 Ноември, 2012 от civicgonemad Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #4 Отговорено 14 Ноември, 2012 При алармаджиите има и само корпуси - до 5лв. ги продават , а ги купуват стотинки / подозирам , че не е съвсем стандартно китайче/ . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #5 Отговорено 16 Ноември, 2012 Всеки алармаджия може да го свърши това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #6 Отговорено 17 Ноември, 2012 И аз го имам същия проблем с дистанционото моито предполагам е модел като на автора на темата, с 2 копчета за отключване и заключване ходил съм при алармажии но секи вдига рамене немало такива кутиики,дистанционото ми е правоъгълно копчетата са подобни на заешки ушички и в долния краи има диодче като натиснеш бутон свети, ако някаде има такива корпуси или някои продава ще взема едно, колега извиняваи че ти ползвам темата но да не пускам подобна, ако решите проблема с намирането пишете тук ще следя темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #7 Отговорено 17 Ноември, 2012 (Редактирано) И аз го имам същия проблем с дистанционото моито предполагам е модел като на автора на темата, с 2 копчета за отключване и заключване ходил съм при алармажии но секи вдига рамене немало такива кутиики,дистанционото ми е правоъгълно копчетата са подобни на заешки ушички и в долния краи има диодче като натиснеш бутон свети, ако някаде има такива корпуси или някои продава ще взема едно, колега извиняваи че ти ползвам темата но да не пускам подобна, ако решите проблема с намирането пишете тук ще следя тематаколеги намерих нещо в нета: klucharski.com моето дистанционо е от модела на 1 страница наи долу в дясно и мисля да поръчвам от там, вижте може и вашите модели да ги има дано съм бил полезен Редактирано 17 Ноември, 2012 от dan4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivaylo_Iliev 5 #8 Отговорено 19 Ноември, 2012 (Редактирано) Колега провери ТУК има най различни кутийки за дистанционни.ЕТО Редактирано 19 Ноември, 2012 от Ivaylo_Iliev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #9 Отговорено 2 Декември, 2016 Здравейте. Първо да се извиня, че вдигам толкова стара тема. Имам проблем с кутийката на дистанционното за централното, разпада се. Някаква универсална ли се води, каква ли не знам, слагал я е стария собственик и е с вграден ключ. Та, ако някой може да помогне за намирането и или от какво др. би паснала ще съм благодарен. Ето това представлява. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове