shadow74 1 #1 Публикувано 10 Ноември, 2012 Здравейте!От доста време искам да си извадя втори ключ за Civic-а и днес попаднах на интересни оферти в E-bay. Ето една от тях; Key Визуално изглежа същият,даже моделът на колата ми е споменат там...Споменат е Chip-13 (TRANSPONDER(CHIP# 13)) ,дали това е чипът ,който има оригиналният ми ключ?Някой може ли да помогне с информация? Колата ми е Honda Civic 1.7 CTDI ,2003 Благодаря ви предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #2 Отговорено 4 Декември, 2012 Не не е . Твоят е 48 и не можеш сам да си го програмираш както старите когато имаш червен ключ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Евгении 0 #3 Отговорено 4 Декември, 2012 Не не е . Твоят е 48 и не можеш сам да си го програмираш както старите когато имаш червен ключИ аз искам да попитам за вадене на ключ. Карам Хонда Сивик 1,6 в-тек 2002 г. Някои знае ли каде мога да си изкарам 2-ри ключ със чип, който да пали и всичко да прави както оригиналния.И горе долу някаква ориентировъчна цена ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #4 Отговорено 4 Декември, 2012 На мен един ключар в Практикера (Велико Търново) ми каза , че всичко ще излезе за 40лв. Това е за Сивик 1996 японка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #5 Отговорено 4 Декември, 2012 Във Варна във Практикер ... човека каза че има 2 вариянта .. или 50 лв или 70 лв .. имало просто 2 вида ... и все пак намерих моя 2ри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове