Jump to content

Евгении

Фен
 • Мнения

  29
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Евгении

 • Ранг
  Начинаещ
 • Рожден ден 21.04.1990

Profile Information

 • Кара
  Хонда Сивик 1.6 v-tek 2002г.
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София/Бургас
 1. Всичко за Сивик 7 генерация

  Колеги, хайде, който кара на газ своя сивик 7 серия, да споредели къде е слагал газовата си уредба? Доволен ли е от майсторите? Дайте добри майстори, където да сложа ГИ. Става въпрос за София. Благодаря ви предварително!
 2. Всичко за Сивик 7 генерация

  Колега, да не те е изритала жената (приятелката) да спиш в колата, че така я стягаш (задържа топлина, не се чува говорене отвън и т.н. ). В рамките на шегата разбира се го казвам това. Браво, много добре си го направил. Успех.
 3. Всичко за Сивик 7 генерация

  Колеги, хайде кажете добър сервиз, в който да сложа газова уредба в СОФИЯ. Благодаря Ви предварително.
 4. Всичко за Сивик 7 генерация

  Благодаря , колега. Други мнения и предложения за сервизи в София.
 5. Всичко за Сивик 7 генерация

  Колеги, мисля да слагам газово на моята хондичка ( сивик 2002г., 110коня). Бихте ли ми препоръчали някаква марка газови уредби (до 1200лв.) и трябва ли да има система за омасляване на клапаните .Също така да ми препоръчате и добър газаджия в София. Благодаря Ви предварително.
 6. Всичко за Сивик 7 генерация

  Къде мога да го намеря, освен в книжката
 7. Всичко за Сивик 7 генерация

  Колеги, някой да знае как да си разбера кода на радиото ( нямам книжка на колата и не го пише никаде по жабката). На всички еднакви ли са тези кодове. Нека някой, който знае да каже.Благодаря Ви предварително.
 8. Всичко за Сивик 7 генерация

  Колеги, как да си усилия светлината на таблото(километража, обортомера....). Не става с въртене на копчетата от километража. Сивик 7 ген. Благодаря предварително
 9. Всичко за Сивик 7 генерация

  Здравейте колеги,някой да знае как да си сменя маншона на скоростния лост. Как да сваля стария и да сложа новия . Благодаря ви предварително.
 10. Всичко за Сивик 7 генерация

  Здравейте, карам хонда 7ген. 2002г., 110коня.Имам само един ключ,искам да ви попитам колко струва да си искарам друг. Някой вадил ли си е. Къде мога да си искарам. Благодаря предварително
 11. Всичко за Сивик 7 генерация

  а дали тези 2001-05 имат разлика с 3 врати или 5 врати, тъй като от едно място ми бяха поръчали огледало, а то не се оказа същото. Виждам, че на някой пише с нагряване (heated) , какво представлява, каква е разликата , и какво да си взема, тъй като на мен ми падна само стъклото. Дали тези, които имат снимка са същите ?Кое е по-добро: плоско или изпъкнало ?
 12. Всичко за Сивик 7 генерация

  Колеги, още веднъж ще искам малко помощ за стъкло на странично огледало(дясно). Откаде да си поръчам или да ми направят. Ходих на няколко места, звънях , но не могат да ми намерят. Идеи?
 13. Всичко за Сивик 7 генерация

  Благодаря ви колеги
 14. Всичко за Сивик 7 генерация

  Здравейте, колегиднеска както си карах и на един завой ми се счупи и падна стъклото на страничното огледало ( отлепило ли се е; от нагряването ли не знам). Някаква идея къде мога да намеря или да ми направят само стъкалцето за страничното огледало.Благодаря ви предварително!
 15. Всичко за Сивик 7 генерация

  Колеги, бихте ли ми предложили спирачни дискове за Хонда Сивик 1,6 2002г и някаква ориентировъчна цена
×