Jump to content
jorkata dinev

оглед на Хонда CR-V в Харманли

Recommended Posts

Здравейте колеги!Искам да се сдобия с ЦРВ и във връзка с това харесах едно в Харманли, но пустите му километри много са (~245 км.) плюс още толковав обратната посока . Незнам дали си заслужава за един оглед да ходя до там, защото на снимката изглажда добре, но когато го видиш на живо, няма нищо общо:( ..Молбата ми е следната: ако иманякой колега от Харманли или региона и му е удобно да направи някакъв първоначален, макар и бегъл оглед ще му бъда много задължен!....Ако отговора е положителен ще се разходя до там.Хондата сенамира в автокъща "Ауто Експерт", гр. Харманли, бул. България 107.Ето и линк към обявата: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=2&act=4&adv=21351064136541634&f1=details&slink=15jggyПредварително благодаря!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На снимката с отворената задна лява врата - не мога да видя на телефона, какво е това петно в ъгъла дето се събират прага и веждата?!От там започват да гният, вътре под пластмасовия праг.Хващаш здраво края на прага, и го мърдаш нагоре-надолу. Ако чуеш рупане, значи щипките отдолу се държат на ръжда, а не на метал.И пак там, само че отдолу, между прага и пода. Там се събират 3 ламарини - външен, вътрешен прагове, и пода. Точно този ръб започва да гние най-напред. И задните вежди, естествено.Това по принцип, и да го има предвид този, който ще я гледа.

Редактирано от Krasi-mir

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На снимката с отворената задна лява врата - не мога да видя на телефона, какво е това петно в ъгъла дето се събират прага и веждата?!От там започват да гният, вътре под пластмасовия праг.Хващаш здраво края на прага, и го мърдаш нагоре-надолу. Ако чуеш рупане, значи щипките отдолу се държат на ръжда, а не на метал.И пак там, само че отдолу, между прага и пода. Там се събират 3 ламарини - външен, вътрешен прагове, и пода. Точно този ръб започва да гние най-напред. И задните вежди, естествено.Това по принцип, и да го има предвид този, който ще я гледа.

Ок, ще го имам в предвид...и на мен ми се вижда нещо като петно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Продали са ти колата маи :unsure:

Щом са я продали значи не е моята:rolleyes:...ще чакам да излезе нещо друго! Днес ходих да оглеждам една в Костинброд, но двигателят беше :( и продавача ме убеждава във обратното (капачката на маслото беше побеляла и маслото беше пресечено а той твърди, че това е конденз и всяка кола го е имала!! Редно ли е когато вкараш ЦРВ-то в обороти и когато зацепват задните колела да превътят, те започват да скърцат, незнам дали е нормално това, надявам се Вие да ми кажете!! Що се отнася до Хондата в Харманли май е купена от автокъща "Барбов "- Пловдив, но вече цената не е същата, а аз не мисля да пълня гушата на някакви автопрепродавачи:D, май ще си карам опела и тази зима. Не съм сигурен, но ако не се лъжа, поправете ме, това е същата хонда- http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=2&act=4&adv=21352541110765063&f1=details&slink=15z8q5Така се изкарват 1000-датина лева. Няма значение, все пак се радвам, че в този форум има свестни хора, а аз ще се сдобия, рано или късно с Хонда ЦРВ..защото се запалих още повече за такъв автомобил, но не и за сметка на друг.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...