marzocchi 0 #1 Публикувано 6 Ноември, 2012 Колеги искам да ви попитам колко километра е резервата на Honda Civic 1.5 Vtec 1991г.понеже сипах 30 лева което е кум 11 литра и минах 150 км с леко каране но стрелката падна до долу след тези 150 км и колата почна да не върви както трябва и си сипах пак.Та мисълта ми е че трябваше да мина поне 40-50 км като падна до долу а едва ли щях да мина и 10км.И защо тези Civici нямат лампа.Ако има нещо се извинявам понеже съм нов тук и си купих Японката преди 4 дни.Поздрави на всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1008 #2 Отговорено 6 Ноември, 2012 Е ти я остави без бензин и питай защо не върви..Тази резерва ако е от завода нормално да се дави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #3 Отговорено 6 Ноември, 2012 Близо 10литра успях да засека на моята пък вече колко км хич не знам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marzocchi 0 #4 Отговорено 7 Ноември, 2012 Ми аз незнам защото като ги сипах тези 30 стрелката се дигна почти до средата и като минах 150 км падна до долу и си мислех че ще имам поне още малко да мина тъй като трябва да има резерва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niko_bo 106 #5 Отговорено 7 Ноември, 2012 Не съм го тествал с точност, но бях чел някъде тук из форума, че на мойта японка 1.5 втек-е резервата е за около 100 км извънградско... което при мен трябва да е около 5 л ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dumbeca 0 #6 Отговорено 8 Ноември, 2012 (Редактирано) Не съм го тествал с точност, но бях чел някъде тук из форума, че на мойта японка 1.5 втек-е резервата е за около 100 км извънградско... което при мен трябва да е около 5 л ...Колега, а като останеш на лампа колата пали ли нормално от първия път? Щото моята иска да и подкачиш на контакт 2 пъти и тогава пали нормално от раз. Това е когато е останало малко в резервоара само.А иначе резервата е 5л, за колко стига зависи от теб Редактирано 8 Ноември, 2012 от dumbeca Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niko_bo 106 #7 Отговорено 8 Ноември, 2012 Гледам да не я оставям на лампа, но не съм имал проблеми с паленето, винаги е било от раз. Иначе разхода на колата за 100 км извън града по книжка е 5 л, това на кой колко му е тежък крака си го преценяваме сами Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enchev87 59 #8 Отговорено 8 Ноември, 2012 На резерва, извънградско съм минавал 120км като карах с 90 км/ч. Добре че искочи една бензиностанция в нищото.Моята е обаче 6та генерация икономик. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trifon.trifonov 61 #9 Отговорено 8 Ноември, 2012 Обикновенно като стигнеш резервата ти светва лампата От станалите модели на хонда 1.5 има един голям плюс, ЛАМПАТА Нормално на всичките коли резервата е за 100 км. Съмнява ме хонда да са напрарили нещо по-различно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
М.И.Я. 30 #10 Отговорено 12 Ноември, 2012 5л. 100% Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове