Попай 55 #1 Публикувано 28 Октомври, 2012 Здравейте колеги!Сдобих се с мечтаната за всеки фен серия,5-та генерация хеч с купе EG6 и двигател B16A2!Бих искал всеки който има някакви познания по този мотор да дава съвети,защото аз нямам наблюдения и не съм много запознат!!! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #2 Отговорено 28 Октомври, 2012 Честито, ама запознати много, кажи какво те интересува точно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Попай 55 #3 Отговорено 28 Октомври, 2012 Нещо за разхода и подръжката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KOS_with_NOS 18 #4 Отговорено 28 Октомври, 2012 Много здрав и икономичен мотор. Пази скоростите защото често дават дефекти. Най вече синхронизатора на 3та. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #5 Отговорено 28 Октомври, 2012 Пази и гумите,много често се палят на първа съм чувал . 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trifon.trifonov 61 #6 Отговорено 28 Октомври, 2012 Честито Колега, много безаварийни километри и много наказани БМВ-та и "Орели" ... дай да видим някоя снимка на съкровището Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slaviJordanov 2 #7 Отговорено 29 Октомври, 2012 Измъкнал си ми я под носа, колега... Предполагам, че става въпрос за тази. Утре щях да се прибирам към Търговище и да я гледам (евентуално да я купя), тъй като събота и неделя нямах възможност и днес като ти видях темата разбрах, че няма да е моята кола... Мен само ме притесняваха километрите, не са ли множко? С черните джанти ли я взе или не? С здраве да си я караш, а пък ако решите да се разделяте ми пиши Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #8 Отговорено 29 Октомври, 2012 (Редактирано) ЧЕстито колега . !ТИ какво искаш 20 годишна кола на 50 хиляди км ?!!?!?!? . хахаха ТОВА За 3-тата скорост все едно не съм го прочел ... :lol: :lol: Редактирано 29 Октомври, 2012 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oyki Doyki 18 #9 Отговорено 29 Октомври, 2012 Честито Колега, много безаварийни километри и много наказани БМВ-та и "Орели" ... дай да видим някоя снимка на съкровището Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trifon.trifonov 61 #10 Отговорено 29 Октомври, 2012 Измъкнал си ми я под носа, колега... Предполагам, че става въпрос за тази. Утре щях да се прибирам към Търговище и да я гледам (евентуално да я купя), тъй като събота и неделя нямах възможност и днес като ти видях темата разбрах, че няма да е моята кола... Мен само ме притесняваха километрите, не са ли множко? С черните джанти ли я взе или не? С здраве да си я караш, а пък ако решите да се разделяте ми пиши Колега,аз незнам в БГ да има кола на реални километри... Явно българите гледаме само какво показва километража и това е много важно... Ако реално се погледнат колите, които се продават в Германия, можеш да видиш, че кола под 200 000 км няма, а в България всичките са под 120 000... Тук връщането на км е задължително... Кола на реални км само от магазина или първи собственик със сервизна история 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
THC 14 #11 Отговорено 29 Октомври, 2012 Честито!Много добре изглежда на снимките.Дано ти е на късмет. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #12 Отговорено 29 Октомври, 2012 Леко си бил подведен с информацията относно колата с конете и т.н Иначе , по преките ми наблюдения над колата , попаднал си на читав екземпляр - още по-добре щеше да е ако я беше взел с Акорд Тайп Р седалките , белите джанти , карбоновия интейк и останалите неща дето са смъкнати Една препоръка , смъкни чипа с който си в момента и остави колата с оригиналния , колата не е близко даже до състоянието в което беше настроена и предполагам , че не и е добре Иначе , дано те радва дълго време 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aspire 85 #13 Отговорено 29 Октомври, 2012 Честито колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stoqn Iovchev 0 #14 Отговорено 31 Октомври, 2012 Честито колега ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #15 Отговорено 8 Ноември, 2012 Честито! Много да/ще те радва, и да се пазите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFan87 1 #16 Отговорено 11 Ноември, 2012 Честито колега и много безаварийни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове